Георги Тотев Публикувано Юли 5, 2013 Публикувано Юли 5, 2013 (Редактирано) Здравейте, ударната секция на форума. Рових, рових, ама не намерих тема за учители занимаващи се с подрастващи бИрабанисти. Та въпроса ми е: Някъде из София да знаете дали има добър преподавател за малки деца. Става въпрос за 6 годишно дзверче с наклонност към ударните (пиано и китара не ще ), дай и да млати . Ей за туй иде реч: Извинявам се за качеството на снимките ама, през телефона е така, а и не гледайте и измисления сет Поздрави! Герги Редактирано Юли 5, 2013 от Георги Тотев Цитирай
разбойник Отговорено Юли 5, 2013 Отговорено Юли 5, 2013 Виж в школата на Военния клуб. През лятото нямат занимания, но от края на септември до месец май се занимават с деца на тази възраст - барабани, ксилофон, разни тарамбуки и др. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юли 5, 2013 Автор Отговорено Юли 5, 2013 ^ Мерзаж за бързия отговор, ще бъде проверено, а почерпката га Рафо или Антонио спретнат една форумна сБирка ... Цитирай
iliev.p Отговорено Юли 5, 2013 Отговорено Юли 5, 2013 Много е сладка да ти е жива и здрава !!! И да знаеш от всеки барабанист не става ! 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 10, 2013 Отговорено Юли 10, 2013 К'во му е на сета, само едно карданче иска и става 6!!! 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 10, 2013 Автор Отговорено Октомври 10, 2013 Здравейте отново ударната секция! Почнахме уроците и малката страшно и харесва ... обаче ... Мамка му и криза и безпаричие.Та имам един въпрос към вас: търся и назаем practice pad-че. Не ме интересува състоянието просто да има на какво да се упражнява докато успея да и купя. Ако някой има някое, което не ползва ще се радвам да го сподели за месец-два. Поздрави! Герги Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14, 2013 Отговорено Октомври 14, 2013 Аз имам един за подаряване. Не е нещо кой знае какво, ама се файда... Ей такъв Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 14, 2013 Автор Отговорено Октомври 14, 2013 ^ Идеален е като за начало докато събера парички. Все пак ще и е само да се упражнява на него. Имаш Л.С. Цитирай
megas_xlr Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 аз започнах върху маус пад за 1 лев слагаш го на масата и си удряш... после се ъпгрейднах и го залепих за дъска за рязане на домати xD все още си го ползвам чат пат... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 22, 2013 Автор Отговорено Октомври 22, 2013 Става, ама не връща палките като ги отпуснеш да си отскачат от него, а ние сега това упражняваме. Все пак говорим за малко дете и трябва да схване основните похвати. Мерси все пак за идеята. Цитирай
Recommended Posts