Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Хайде сега всеки да си каже по какъв начин призовава добрите сили преди свое участие :)

И за да се чувствате по-комфортно, започвам: имам си една песен, с която винаги се разпявам, а за още повече късмет - първо си обувам лявата обувка.

• Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Отивам два часа преди пробата на звука (= саундчек) за да оправя техниката. Така свиквам с атмосферата и чувствам, че всички са ми дошли на гости след това, обикалям всичко два пъти, завъртам се три пъти, пак обикалям два пъти, после въртя копчета и дърпам струни, завъртам се, пия бира, ям, отивам до кенефа, поздравявам останалите от групата и пия бира.

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено

преди се прекръствах преди у4астие, но ако не си репетирал и не си сигурен господ ,няма да иска да ти помогне....по скоро 6те се изложи6

Отговорено

Оправянето на техниките и свикването ако не го броим, май единствения ритуал който имам е 50-100 ром на екс "за отскок" ;) Или пък текила с лимонче и сол... Или пък и 2те ;)

Отговорено

Кока-Кола. :) Призовавам духа на разгряването чрез практис пад и две палки,а другото е че винаги си нося чинели,кардан,барабанче и половината хардуер,за да може дори и на най-скапаното амати да се чувствам като на моите барабанки :happy: А колата е защото не обичам да пия преди свирене.Не ми изглежда професионално.(Сега ако свириш Дорс си трябва:))Като не пия нищо преди свирене,после ми е по-сладка първата бира. :P

Отговорено

Закъснявам около 30 минути за изявата. Влизам сякаш всички чакат мен. Изслушвам поученията, отговаряйки им успокояващо. После всички чакаме узвочителя още 30 минути.

Отговорено (Редактирано)
После всички чакаме узвочителя още 30 минути.

Само за протокола,казва се ОЗВУЧИТЕЛ а не УЗВОЧИТЕЛ!!!Коренът на думата е звук,не звок!!!

P.S.Sorry за офтопика :blink:

Редактирано от Smokejack