ronia Публикувано Септември 1, 2006 Публикувано Септември 1, 2006 Хайде сега всеки да си каже по какъв начин призовава добрите сили преди свое участие И за да се чувствате по-комфортно, започвам: имам си една песен, с която винаги се разпявам, а за още повече късмет - първо си обувам лявата обувка. Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Имам си късметлийска висулка и винаги я слагам на участие Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) Отивам два часа преди пробата на звука (= саундчек) за да оправя техниката. Така свиквам с атмосферата и чувствам, че всички са ми дошли на гости след това, обикалям всичко два пъти, завъртам се три пъти, пак обикалям два пъти, после въртя копчета и дърпам струни, завъртам се, пия бира, ям, отивам до кенефа, поздравявам останалите от групата и пия бира. Редактирано Септември 1, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Аз пък само пия бира........ Цитирай
rudibass Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 преди се прекръствах преди у4астие, но ако не си репетирал и не си сигурен господ ,няма да иска да ти помогне....по скоро 6те се изложи6 Цитирай
ronia Отговорено Септември 1, 2006 Автор Отговорено Септември 1, 2006 Айде пак заради дървените философи: ОСВЕН че си подготвен, какво друго? Цитирай
7thString Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Оправянето на техниките и свикването ако не го броим, май единствения ритуал който имам е 50-100 ром на екс "за отскок" Или пък текила с лимонче и сол... Или пък и 2те Цитирай
KingdomX Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 МАСТИКА аз така призовавам добрите сили Цитирай
bonzo Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Кока-Кола. Призовавам духа на разгряването чрез практис пад и две палки,а другото е че винаги си нося чинели,кардан,барабанче и половината хардуер,за да може дори и на най-скапаното амати да се чувствам като на моите барабанки А колата е защото не обичам да пия преди свирене.Не ми изглежда професионално.(Сега ако свириш Дорс си трябва)Като не пия нищо преди свирене,после ми е по-сладка първата бира. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Слагам нови струни вечерта преди лайфа , настройвам я и преди концерта и всичко минава наред :green: Цитирай
Termy Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Закъснявам около 30 минути за изявата. Влизам сякаш всички чакат мен. Изслушвам поученията, отговаряйки им успокояващо. После всички чакаме узвочителя още 30 минути. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 После всички чакаме узвочителя още 30 минути. хм :think: Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Аз пък само пия бира........ ..съвпадения.. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Слагам нови струни вечерта преди лайфа , настройвам я и преди концерта и всичко минава наред :green: И не ти разстройва?? Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) После всички чакаме узвочителя още 30 минути. Само за протокола,казва се ОЗВУЧИТЕЛ а не УЗВОЧИТЕЛ!!!Коренът на думата е звук,не звок!!! P.S.Sorry за офтопика Редактирано Септември 6, 2006 от Smokejack Цитирай
Recommended Posts