tecs Публикувано Август 28, 2006 Публикувано Август 28, 2006 Та значи, наще не дадоха да си взема акустични барабани, профуках кинтите за електронните така, че си направих сам... тихички и акустичнички материали използвани: -Дъски... (доволно) -Ламарина -Пружинки -Две тръби (за фус-а) -Дебел найлонов чувал -Бабешка пазарна чантичка (за соловото) -Скоби -Два чорапа (много готин плътен звук става с тях) -И накрая, но не на последно място - още куп household материали помогнали за финната настройка на уреда Ето малко снимчици: http://tecs.hit.bg/Drumkit.rar Чесно казано съм много доволен от това което стана, особено двата педала... взеха ми здравето но станаха супер. Айде гледайте, смейте се и си правете барабани и вие Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Дали имаш възможност да ги запишеш? Цитирай
stratocaster Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 леле човеко, ти сън не си спал да ги анправиш бая време си хвърлил като гледам тия педалчета браво искаме записи Цитирай
bratmito Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Хахаха Браво,браво DIY форевър Стаята ти ме размазва,а барабаните много добре се вписват в интериора. А тва нещо звучи ли като барабани или е просто за тренировка и координация? Цитирай
solo5 Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 БРАВО ПИЧ ... барабанистът в групата ми като бях тийнейджър също си беше направил такъв педал, но беше ползвал от ония големите бухалко дето се бият тъпани по манифестациите иначе идеята му беше като твоето изпълнение Но ти си минал всякакви граници като си направил цял комплект Цитирай
tecs Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) Много ви благодаря за отзивите... Та за барабаните значи - имат страхотен звук като за DIY барабани, но сравнено с истински е кофти, не е чак ужасен но е кофти. Имам малък проблем със баланса - всички барабанчета са много добре балансирани, касата е по-тиха а фус-а е много силен. Има още да го мъдря тва. Трябва да оправя и краш-а но е лестна работа. Чинелите удивително лесно се изчукаха в една доста приятна форма . Като се прибера вкъщи ще се опитам да запиша, но ако звука е прекалено кофти (защото като че ли на микрофона, някой много му е вдигнал хардуерно гейн-а ) ще поизчакате до 1-ви септември да се върнат наще и да му сложа 4-5 професионални микрофона тъкмо ще мога да балансирам всичко. Айде че пак се улях, тръгвам към нас да позапиша Peace P.S Евала за вградената кирилизация ползвайте я Редактирано Август 29, 2006 от tecs Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Само да питам - резонансни кожи имат ли ? Цитирай
tecs Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) Хора, чесно ви казвам, прибирам се вкъщи и ми изчезна EDIT бутона Както и да е направих едно записче, стана горе-долу. Докато наглася нивото за записвне направих пробен Beatbox запис > цък < мисля, стана по-добре от записа с барабаните (начинаещ съм все пак ) Ето и записа с барабаните > цък < Противно на очакванията ми касата се чува супер много - PC микрофони... какво да ги правиш Едит (сега бачкаш а!) : Само да питам - резонансни кожи имат ли ? Значи касата има, също така и соловото барабанче... На соловото е малко примитивна де ама върши работа Редактирано Август 29, 2006 от tecs Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 # Такааа , на соловото му тури пружина отдолу ако няма , иначе му натегни малко кожата . # Фуса звучи изненадважо добре ... # На педала на касата тури нещо малко по-твърдо . Цитирай
tecs Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 # На педала на касата тури нещо малко по-твърдо . Как така нещо по-твърдо ? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Вместо чорапи , сложи нещо като стиропор или не знам какво , просто да има малко по-отчетлив удар. Цитирай
tecs Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) Като е по-твърд удара, тона става по-висок и от соловото барабанче Редактирано Август 29, 2006 от tecs Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Ем тогава си направи по-голяма каса ... Цитирай
Black Bird Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 (Редактирано) Хора, чесно ви казвам, прибирам се вкъщи и ми изчезна EDIT бутона Както и да е направих едно записче, стана горе-долу. Докато наглася нивото за записвне направих пробен Beatbox запис > цък < мисля, стана по-добре от записа с барабаните (начинаещ съм все пак ) Ето и записа с барабаните > цък < Противно на очакванията ми касата се чува супер много - PC микрофони... какво да ги правиш Едит (сега бачкаш а!) : Само да питам - резонансни кожи имат ли ? Значи касата има, също така и соловото барабанче... На соловото е малко примитивна де ама върши работа оправи ми настроението... виж малко да вдигнеш по височина снера...че е като кика Редактирано Август 29, 2006 от Nalbantov Цитирай
Recommended Posts