John Michael Публикувано Юни 9, 2013 Публикувано Юни 9, 2013 Имам лек проблем с ел китарата. Китарата е Squier. Значи появи се заглъхване при смяна на превключвателят на адаптерите на 2 и 3 канал. Може ли някой да ми каже как да го оправя. (благодаря предварително) Цитирай
lyu_records Отговорено Юни 9, 2013 Отговорено Юни 9, 2013 Какво ще рече заглъхване? 1. Чува се по глухо спрямо другите позиции на копчето. 2. Чува се по тихо. 3. Или изобщо нищо не се чува. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 10, 2013 Отговорено Юни 10, 2013 Или превключвателя или средния адаптер или окабеляването нещо бъгват. Ако на 2-ра позиция на превключвателя го няма този проблем най-вероятно адаптера си е ОК. Цитирай
John Michael Отговорено Юни 10, 2013 Автор Отговорено Юни 10, 2013 може някаде да прави маса от кабела адаптера си е ок няма проблям а меже ли някъде от намотката на адаптера да е проблема? като поразмърдам путенциоетъра за усилване на звъкът се оправя аз за това си мисля че някъде прави маса ама като тръгвам да го увеличавам пак заглъхва Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 10, 2013 Отговорено Юни 10, 2013 Шунтирай волюм пота, за да го изключиш като неизвестно от уравнението. Цитирай
Recommended Posts