DANEV Публикувано Юни 6, 2013 Share Публикувано Юни 6, 2013 (Редактирано) Съжелявам,че поствам отново,но ми изтрихте темата преди да отговоря защо я пускам отново ... Не ми стана ясно кой процесор е по-добър,първата беше свързана основно с шума от процесора,а беше заключена преди да ми бъде отговорено на въпроса за процесорите Главно питам,защото освен Behringer V AMP Pro ползвам отделно Wah Wah педал на Behringer,а и този процесор на Behringer няма педалиера и ми е по-трудно по концерти с него относно сменянето на каналите,също няма и Harmonizer,а Боса има,а ми трябва Питам дали звука на Боса е по-добър от този на Behringera,иначе като ефекти ми е ясно,че има повече възможности Редактирано Юни 6, 2013 от DANEV Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Юни 6, 2013 Share Отговорено Юни 6, 2013 По-добър е Боса. В първата ти тема беше казано 3 пъти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DANEV Отговорено Юни 6, 2013 Автор Share Отговорено Юни 6, 2013 Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юни 6, 2013 Share Отговорено Юни 6, 2013 А за да управляваш Behringer V-amp Pro, ти трябва MIDI педалиера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts