Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ми аз съм включвал в точно тоя модел 2, понеже един приятел има, ама втория вход не беше за китара, беше чист вход за СиДи май. Не се получава добре, звука е някак си...неравномерен, мени си нивото едната китара, то по принцип тия неща са правени за една китара мисля, и като са 2 източника на сигнал и говорителя не може да пресъздаде и двата правилно ;)

Отговорено (Редактирано)

не става. динамиките им се преплитат и нищо не става от цялата работа ;)

китарният говорител НЕ Е хай-фи говорител

Редактирано от stratocaster
Отговорено

в мальк амп - не е добра идея

но си има профи ампове - дето стават за 2 ма китаристи

много Фендери , Мюзикмени( прозводни на фендер)

особенно когато са с повече от един говорител - но проблем(60-те години масово са се ползвали 2 входа)

бившия ми вече Карвин - сьщо имаше такава опция ( дори само с един говорител - пак става( макар че има вход и за допьлнителни говорител(и))

новият му собственик - май имаше намерение да репетира с другия китарист от групата си така - и може да изкаже мнение

и не говоря за Лоу и Хай входове 9 за пасивни и активни адаптери)

а за 1 и 2 ( тоест за един или двама музиканта)

Отговорено (Редактирано)

с колкото и говоритела да е - те са към един амп, значи не са разделени, следователно е все едно, дори с лампов амп става пълна какафония ;) нищо че има 2 входа - може да се ползва горе-долу на клиин(както през 60те) но набичи ли се малко се омазва тотално всичко :D

Редактирано от Overdrive
Отговорено
с колкото и говоритела да е - те са към един амп, значи не са разделени, следователно е все едно, дори с лампов амп става пълна какафония :ph34r: нищо че има 2 входа - може да се ползва горе-долу на клиин(както през 60те) но набичи ли се малко се омазва тотално всичко <_<

Щом казваш. Аз на моя имам две ленти за инструментал и една за микрофон и е с един говорител пък си свири доста прилично дори и с две китари :godbless:

Отговорено

ДА,възможно е.Аз например ползвам Boss-AB2(2 way selector).Виждал съм и на Morley подобни.Това на Boss срува някъде около 30euro.