thesameidiot Публикувано Август 24, 2006 Публикувано Август 24, 2006 та мойто усилвателче е фендер фронтмен 15р .. възможно ли е да се включи втора китара ? Цитирай
Overdrive Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 не е желателно, защото става каша Цитирай
Hantov Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Ми аз съм включвал в точно тоя модел 2, понеже един приятел има, ама втория вход не беше за китара, беше чист вход за СиДи май. Не се получава добре, звука е някак си...неравномерен, мени си нивото едната китара, то по принцип тия неща са правени за една китара мисля, и като са 2 източника на сигнал и говорителя не може да пресъздаде и двата правилно Цитирай
Jeff Beck Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Не става и аз съм пробвал и едната китара заглушава другата. Колкто за леко посжирване става но иначе аз не предпоръчвам Цитирай
stratocaster Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 (Редактирано) не става. динамиките им се преплитат и нищо не става от цялата работа китарният говорител НЕ Е хай-фи говорител Редактирано Август 24, 2006 от stratocaster Цитирай
TONY Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 в мальк амп - не е добра идея но си има профи ампове - дето стават за 2 ма китаристи много Фендери , Мюзикмени( прозводни на фендер) особенно когато са с повече от един говорител - но проблем(60-те години масово са се ползвали 2 входа) бившия ми вече Карвин - сьщо имаше такава опция ( дори само с един говорител - пак става( макар че има вход и за допьлнителни говорител(и)) новият му собственик - май имаше намерение да репетира с другия китарист от групата си така - и може да изкаже мнение и не говоря за Лоу и Хай входове 9 за пасивни и активни адаптери) а за 1 и 2 ( тоест за един или двама музиканта) Цитирай
Overdrive Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 (Редактирано) с колкото и говоритела да е - те са към един амп, значи не са разделени, следователно е все едно, дори с лампов амп става пълна какафония нищо че има 2 входа - може да се ползва горе-долу на клиин(както през 60те) но набичи ли се малко се омазва тотално всичко Редактирано Август 24, 2006 от Overdrive Цитирай
Rising_Force Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Напълно подкрепям... От личен опит го знам това. Цитирай
vlex Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 с колкото и говоритела да е - те са към един амп, значи не са разделени, следователно е все едно, дори с лампов амп става пълна какафония нищо че има 2 входа - може да се ползва горе-долу на клиин(както през 60те) но набичи ли се малко се омазва тотално всичко Щом казваш. Аз на моя имам две ленти за инструментал и една за микрофон и е с един говорител пък си свири доста прилично дори и с две китари Цитирай
chobbi Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 ДА,възможно е.Аз например ползвам Boss-AB2(2 way selector).Виждал съм и на Morley подобни.Това на Boss срува някъде около 30euro. Цитирай
Recommended Posts