music_man Публикувано Август 24, 2006 Публикувано Август 24, 2006 Здравейте, Търся бекинг тракс за китара /аз да свиря демек/. Стил рок, метъл, инструментали и абе всичко за китара. Каде мога да изтегля такоз нещо? Благодаряв предварително! Цитирай
Fenix Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 http://guitarbt.com/ освен това Google.com върши добра работа Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Да не говорим за eMule, и изобщо p2p. От там съм изтеглил буквално тонове бекинг-тракове. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Бихте ли помогнали!? Не мога да се справя с емуле.Как да търся Backing traks,или каквото и да било. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 емуле сайт ли е или програма?Моля помогнете!Абна работа! Цитирай
vlex Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Мулето е п2п програма! Пускаш я, въвеждаш сървър листа и търсиш по хардовете на пиърите (естествено зависи какво са шернали) това което те интересува... Хора има едно нещо наречено F1 - ползвайте го! клиента чини ми се е freeware. Ае со здраве и всичко хубаво през новата година Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 А от къде се тегли и бесплатна ли е? Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Простете ми невежеството, но не смятам да си остана невеж по въпроса.. Какво е бекинг трак? Такова дето сичките инструменти свирят, без китарата и ти можеш да си свириш ? Нещо като синбек за китара ли е това ? Цитирай
fluti Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Анджак! С думата "анджак" поздравяваме населението на кърджалийско Цитирай
TheNightRider Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Аз имам едни бекинг траци от Guitar Method. Ако някой се интересува да пише лично. Цитирай
Darkman Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 спомням си преди време някой беше събрал много много сингбеци,и имаше почти всички неща на Joe Satriani,някой спомня ли си къде мога да ги намеря? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Ето ТОВА беше сайта, но гледам, че нещо не баца. Кажи какво ти трябва да ти го пратя. Това "бекинг траци" малко като матраци... Цитирай
Darkman Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) трябва ми бекингматрака на up in the sky на Satriani. Редактирано Януари 9, 2009 от Darkman Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 Мисля, че си ги бях изтеглил всичките на Сатриани, дай ми някакъв и-мейл и може да ти го пратя Цитирай
Darkman Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 tzvetomir@abv.bg може и през скайпа ако ти е по-лесно tzvetomir. благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts