mariyan88 Публикувано Август 23, 2006 Share Публикувано Август 23, 2006 ако някои има лични архиви сас бг песни или саит нека ми ги прата 10ХХХХ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 ТУК гледа ли? Или първо питаш?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 Като го гледам мързела питаше за нещо от сорта на пей сърце. Дефакто мн неща повечето не звучащи но елементарни за свирене И ще питате защо мързел ми защото ако беше достатъчно находчив щеше да и да го намери! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mariyan88 Отговорено Август 23, 2006 Автор Share Отговорено Август 23, 2006 така начи за пей сърце знам от незнам и аз от кога обаче аз иска нешто от чалгата или срабско а за google сам тарсил обаче така4е ако някои има за guitar pro 5 нека ми прати 10XXXXXXXXXXXx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts