circles Публикувано Август 22, 2006 Share Публикувано Август 22, 2006 Колеги, значи имам такова дъно - "ASUS - P5GD2-X".. но стана една хава неприятна и се наложи да си преинсталирам windows-a Оказа че съм затрил диска с драйвърите и не мога да си пусна звуковата карта.. Пробвах да ги изтегля от страницата на ASUS, но там са бъгави, някакви грешки ми избиват... Молбата ми е, ако някой от вас има такова дъно и съответно диска с драйвърите към него, да ми пише на лично или да ми остави координати да се свържа с него, става въпрос за 1-2 дни в които ще успея да ги кача и го връщам придружен със съответното количество бира или друго по избор питие Благодаря Ви предварително! (за София става въпрос) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 мойто е P5GDC DELUXE, но дали ще свърши работа :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 http://www.station-drivers.com/ - изключително ценен сайт с драйвери. За аудиджи 1/2/4 само оттам тегля! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 (Редактирано) виж какъв модел е чипсета, лан и соунд и си изтегли дривери от произвидителите им, поне ще са последни версии - аз отдаван не ползвам старите версии на дисковете към дъното, видеото и т.н. защото новите работят много по добре Редактирано Август 23, 2006 от Overdrive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Август 23, 2006 Автор Share Отговорено Август 23, 2006 Ами, благодаря все пак на откликналите, но търся диска за ASUS - P5GD2-X, пробвах да намеря из разни сайтове и все бъгави... Така че все пак, ако някой го има... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts