Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Търся програма която да му помага да настроя китарата си. Но ми е нужно тунера да има функция за настойване от "ре" примерно. Преди използвах тунера от Guitar FX box, но го използвах за класическа настройка, а сега ми трябва от Ре и незнам как да настоя тези неща тука:

tunerwc6.jpg

За това ако някой знае такава програма (или знае как да настроя Guitar FX-a) моля да ми съдейства. Мерси!

Редактирано от TormentorX
Отговорено (Редактирано)

Аз използвам

AP Tuner

Безплатен е, а и има сумати готови настройки за китара. Разбира се, можеш и ти да си направиш собствени и да си ги запаметиш, много е лесно.

tuneror7.jpg

Едит: Сега виждам, че този новият (AP Tuner 3) няма толкова много различни настройки, ако искаш ми прати на ЛС някакъв е-mail да ти пратя 2.07...

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено (Редактирано)

AP тунера управлява отвсякъде :P . И аз съм с двойката също, перфектен е, можеш да настроиш и чело с него :D . Има го из нета, не е безплатен честно казано. Но има и сириълс точка дабъл ю ес :evil: !

Редактирано от Danihell
Отговорено (Редактирано)

Напротив, абсолютно безплатен е, регистрацията е по желание, само трябва да цъкнеш "You can evaluate this product as long as you like: Evaluate AP Tuner 3"! :D

" Please feel free to distribute this software; use the unaltered downloadable file from this page.

This is a shareware product: if you consider the tuner useful to you, please pay for it."

Хайде да се знае, щото сега ще дойде Musicman и ще каже "Така не може!" и ще изтрие линка :P

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено

Хехе, добре :D . Все пак докато не го регистираш, всеки път когато го пускаш, излиза едно гадно прозорче, което дразни доста и ти пречи да почнеш веднага :P .

Отговорено (Редактирано)
D4

A3

F3

C3

G2

D2

Д4- шеста струна нали, и съответно, А3 пета.... или обратното... :D д4 пътва, а3 втора

Редактирано от TormentorX
Отговорено

В програмата за таблатури GuitarPro има вграден прекрасен тунер за всякакъв вид настройки, включително няколко строя на мандолина, няколко на банджо, десетки строеве на шестструнна китара и на бас.

Има много дроп тюнинги, алтернативни бъзикни и всякакви готини работи.

Ползвайте го - и без това почти всеки има GuitarPro на компа си.