Hillbilly Публикувано Май 7, 2013 Публикувано Май 7, 2013 Та,защото е голям християнски празник,реших да простя на бездарната банда Бийтълс,че не могат да свират и да си поджемя с тях.. Моля феновете на бръмбарите,които не ми разбират странното чувство за хумор да не възприемат буквално горенаписаното и да не се връзват. Трак - http://www.guitarbackingtrack.com/play/beatles,_the/get_back_(2).htm Накрая сам си се изхилих на простотията,чува се от скайп мика ,с който записвам,щот женъта каза "Ти ся АС/ДС ли ще свириш",ама не ми метна макара с конци по главата .. https://soundcloud.com/hillbilly-6/get-back 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 7, 2013 Отговорено Май 7, 2013 ама не ми метна макара с конци по главата .. А е трябвало Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 7, 2013 Автор Отговорено Май 7, 2013 (Редактирано) Не бе,каза ми -идиот, ти свириш ас/дс върху Бийтълс,ама на мен толкова си ми е междуушния обем (нема никой) Началото е точно като класиката от 76-та It's a long way to the topIf you wanna rock 'n' roll Ама бийта е различен,и затова става весело,то за мен това е джем - да дрънчиш класики със стари банди и да вкараш собствено виждане ,не пресвирване 1:1, Редактирано Май 7, 2013 от Hillbilly 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 9, 2013 Автор Отговорено Май 9, 2013 Абе,кво не е наред,бе форумци,никой не налазва - пак са 2 акорда на кръст,или ви е под нивото за скоростно/технично свирене? Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2013 Отговорено Май 9, 2013 Не. Прекалено голяма класика са, за да им стържа отгоре... за мен поне де Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 9, 2013 Автор Отговорено Май 9, 2013 (Редактирано) Е защо да не стържеме с класиките,може да се видят класици като Стоунс и братя Йънг как стържат върху "рок ми бейби" заедно,всеки със звука си -Джем.., упражненията по ладове не ги наричам джем,също така не мога да се включа във високата летва на другаря Кире "Зайде",защото съм далеко от народната ни музика (абе ако го слушам 2 часа може и да спретна нещо) Ама тука къв е зора -класик рок,или нещо пак обърках правилата на форума,дали не било за раздел кавъри.. Все си мисля,че ако се води форум за музиканти,трябва да има свирене в подобен раздел "джем" ,а не да четеме рекламки скрити или не.. едит2- всичко което пускам в раздела е изсвирено наживо като на концерт на една писта без никакви смесвания и лепене на тракове,освен да видя нивото и евентуално мидъл буст. Редактирано Май 9, 2013 от Hillbilly Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2013 Отговорено Май 9, 2013 Ама те са едни класици върху други класици Абе ще свиря отгоре, ама няма да съм изцяло аз виновен Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 9, 2013 Автор Отговорено Май 9, 2013 Не знам,явно може и глупости да пускам,но като вися без работа си свиря с компа и после го споделям,предполагам,че ше им е интересно на хората,които свирят тежък метъл да пробват да свирнат нещо от класиките с техния саунд,аз съм олд-скул.. Между другото,още една писта имаше със съвсем старо звучене,на двата адаптера на Гибито заедно ,ама тон-техника от аватара ми се разлая страшно по поредните непознати на стълбището и записа отиде.. Цитирай
synchu Отговорено Май 9, 2013 Отговорено Май 9, 2013 Туй то, докато се мъча да се нацеля в open E: Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 11, 2013 Автор Отговорено Май 11, 2013 (Редактирано) Аха,можело значи да се се свири с класиците, малко по различно от оригинала Редактирано Май 11, 2013 от Hillbilly Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 11, 2013 Отговорено Май 11, 2013 Hillbilly нали не си си мислил, че ще мине и тоя джем без гнило-капиталистическото влияние на Ричи Блекмор. https://soundcloud.com/dreammind/get-back-2 3 Цитирай
Recommended Posts