Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Аз ще ви посъветвам ако си харесвате слушалките, просто да си смените кабела. Аз лично моите ги преправих от двуметров на шестметров :P , щото ми идеше къс и не можех да гледам телевизия:D

• Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Би трябвало да не се губи. Аз вкъщи имам за китарата един кабел, който е 5 метра и един 3м., между двата кабела няма никаква разлика при свиренето. Според мен би могъл да се губи звук при доста по-дълъг кабел :)

Отговорено

Само за протокола да отбележа, че в БНР голяма част от слушалките са К55 на акг. Естествено има и други най-разни, но в повечето кабини са сложили точно този модел. Дори мисля, че е малко по добър от к66. А к44 не съм слушал.

И 3те модела ги има в динакорд, така че който иска да си земе музика на Цд и да иде да ги чуе и да си избере...

Отговорено

Technical Info

Type: Dynamic, Sealed

Frequency Response: 16-20,000 Hz 96 Db

Max.input Power: 200 Mw

Rated Impedance: 32 Ohm

Distortion: Cable: Single Cord, approximately 3 m (10 ft.) Long

Stereo Adapter: 1/8" to 1/4"

Weight: 210 g (7.4 oz.)

за неразбралите 3 метра

akg k55 headphones

Отговорено
Все пак говорим за слушалки, които струват 20-30 лева. Разбира се не можеш да ги сравняваш със Зенхайзер например. Но аз държа на мнението си, че за тази цена и тази честотна лента, звукът им е повече от перфектен. Поздрави!

аз имам AKG K14, които по принцип са от съвсем друг клас, но имат много по-натурален звук

Отговорено

имам един проблем като си смених кабела и от време на време се едно че някой си играе с волумето усилва се намаля се от к'во може да е спойките?

Отговорено (Редактирано)

Най-вероятно имаш проблем с потенциометъра за, как го каза, волумето <_< . Зa дължината на кабела, няма проблем, не се губи звук.

Редактирано от Danihell
  • 2 weeks later...
Отговорено

Бях до Динакорда (в Пловдив) и се завъртях да видя що за слушалки се продават, ами на кутийката на AKG K-55 пишеше turbo bass (тогава си спомних дето се споменаваше за някои модели слушалки с надут бас), а на кутийката на AKG K-66 пешеше natural sound, видях че има и модел K-141 които се водят монитор, та изборът ми за сега е на K-66, ако имах повечко пари, вероятно щях да си набележа K-141