Mr.Nikolov Публикувано Април 23, 2013 Публикувано Април 23, 2013 Здравейте! От скоро се занимавам с писане на текстове.Искам да Ви представя първия ми рап текст,който написах за 10 минути.Ако Ви хареса стила ми на писане,ще бъда радостен да напиша текст и за някой друг. К’во ми се прайш ти на много известен с 1000 ка приятели във фейсбука ти бесен. Разхождаш се по няк'во смешно,сиво анцуже, в устата ти се движи плавно некак'во драже. Ама аре,нали момичетата те харесват. Като те видят,в бара,гърдите си за тебе наместват. Като минеш мирише на ароматна пот-армани, Ама аре,нали ти си идола на хиляди кухари. Заради такива като тебе,България си отива Като те видя по улицата напрао ми се плаче и повдига. Такава е реалността,мой,за тях сме ненормални Живеем във време без ценности морални. К’во ме си надуваш,че посещаваш Планета, Без никакви усилия ще те редя на степен пета. Да,може би трябва да ти благодаря в момента. Без тебе не мога да си изпълня коплета. Аман ,майка му,от кухарщината ваша В главите ви се разбива няква гнусна каша Но трябва да се премерим и очите си да скрийм. Такова е бъдещето днес със сълзи трябва да продължим. Цитирай
aarab Отговорено Април 24, 2013 Отговорено Април 24, 2013 Не мога да разбера само едно нещо: защо всички рапъри, и по телевизията и по радиото и т.н. ми се карат, псуват ме и ми разправят, че съм цървул....пък те били супер готините....???? Сори братле, ама и тук усещам същото.... просто ми обясни защо е тази агресия? В крайна сметка, имах една идея да направя рап проект и т.н. Но 99% от рапърите само плюят и хейтват, а аз исках да видя някакъв сериозен текст, със социална насока и т.н. Продължавай да пишеш 1 Цитирай
bmo Отговорено Април 24, 2013 Отговорено Април 24, 2013 Продължавай да пишеш... по възможност с по-малко правописни грешки и гледай кОплетите да имат рима, защото "армани" и кухари" нещо не ми звучи. Цитирай
Mr.Nikolov Отговорено Май 6, 2013 Автор Отговорено Май 6, 2013 Благодаря за мненията! Това е първият ми опит и се надявам другите текстове да са по-добри! Цитирай
Pussy key Отговорено Май 15, 2013 Отговорено Май 15, 2013 братле опитай се да пишеш по дълги текстове и ако ще е грубият рап дай го малко по така а не хиледарки дражета фейсбуци и т.н. Цитирай
EvilBoy Отговорено Юни 13, 2013 Отговорено Юни 13, 2013 Здравей пич харесва ми текста които си написал мисля че има хляб в теб... аз лично се занимавам от много време с рап и търся от доста време текстописец така че ако ти се занимава да пишеш за някои намери ме във Facebook : Виктор Даскалов ще ме намериш ще ти пратя да чуеш някое друго парче и ако ти харесва можеш да пишеш за мен... ! Цитирай
Recommended Posts