Jordan_J Публикувано Август 16, 2006 Share Публикувано Август 16, 2006 Докато нахвърляхме идейки, записахме и тоя фънк. Венко по принцип е барабанист, но ми изкърти главата с баса А баса пък е записан през 30 ватовото ми китарно кубе Китарата ... и тя през него естествено Почти нулева е допълнителната обработка. Според мен стана много сладуранско/фънкаранско като за Drums'n'Bass'n'Guitar. Ето и линка: DrUmS'n'BaSs'n'GuItAr - - - Dann & Venko Ще се радвам да чуя вашето мнение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Август 16, 2006 Share Отговорено Август 16, 2006 Много фънки е станало... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Август 16, 2006 Share Отговорено Август 16, 2006 супер!!!Като за барабанист даже много добре!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Август 16, 2006 Share Отговорено Август 16, 2006 Много приятно звучи.Само си мисля,че в солиращия инструмент трябва да има някаква градация.Да се започне с по-малко и с паузи между фразите и след евентуално да се нагрява.Това разбира се си е лично мое мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 16, 2006 Автор Share Отговорено Август 16, 2006 (Редактирано) Да, даже то нагряването и от дръм трака може да стане, не само от китарата, ама като не е готов ... Междру другото тоя вариант е малко по-различен от това, което исках да пусна, но ми се скапа сесията и не ми се играеше да я оправям в последния момент. Редактирано Август 16, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts