GattaNegra Отговорено Март 12, 2014 Отговорено Март 12, 2014 Много благодаря за четивото! Ама смятам тия дни да си го препиша с ляво центриране Точно ще го науча, докато го преписвам Събирам всякакви подобни четива с цел да закача поне нещо полезно! Цитирай
Downingtn!! Отговорено Март 19, 2014 Автор Отговорено Март 19, 2014 (Редактирано) За нищо Между другото, трябва да го имам някъде и на word-ски файл, ако искаш може да се разровя, да не се занимаваш да преписваш Редактирано Март 19, 2014 от Downingtn!! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 19, 2014 Отговорено Март 19, 2014 http://www.knizhen-pazar.netМакар че повечето ми музикално-теоретична литература е на английски и така съм се учил, от този сайт, чрез щандовете за стари книги, може да се намери всичко необходимо, както съм сторил и аз, тъй като държах и на българските учебници. По този начин се сдобих физически с "Елементарна теория на музиката" от И. Способин (изд. 1953, чудесен учебик е), "Хармония" от Александър Райчев за НМА (1974), "Полифония" от Здравко Манолов и Димитър Христов (1977), "Музикален анализ" от Пенчо Стоянов (1988), "Музикална акустика" от Емил Георгиев (1986)... Добра литература, която днес все повече е кът (вън от печат). 1 Цитирай
GattaNegra Отговорено Март 19, 2014 Отговорено Март 19, 2014 Неее Ако го препиша ще го запомня - имам кофти навици Благодаря много Само да стигна до там, че сега чета школи с упражнения и нямам много време след работа Цитирай
Recommended Posts