musicman Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Нищо ме казвам за Мотиф-а просто написах за какво е подходящ моя PSR аз никак не съжалявам, че го имам между другото Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 да бе!о.к.твой си е със здраве да си го ползваш Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 Аз се подвизавам с Roland D-10. Знам, че не е нищо особено (даже е смешно в сравнение с гореспоменатите модели и марки), ама само за това стигнаха парите. Въпросът ми е някой знае ли как може на тая машина да и сложа ефекти от интернет? И дали въобще може имайки предвид, че ми е набор, т.е. '83! Той Roland-а си има слот за мемори карт, ама тия джаджи са дефицитни и скъпи. През миди вход/изход може ли да стане? Ако някой може да помогне ще съм много благодарен Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 13, 2005 Автор Отговорено Февруари 13, 2005 щом има мемори кард,би трябвало да може да си сложиш някакви бленди!ще проверя и ще ти пиша! Цитирай
miro Отговорено Февруари 14, 2005 Отговорено Февруари 14, 2005 Роланд D10 не е модел 83 година,а 88!Има много звуци из интернет :violin: в sysex формат.Просто трябва да ги потърсиш и да разбереш как да ги експортираш в Роланд-а. Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 14, 2005 Отговорено Февруари 14, 2005 Е-е, значи е по-млад от мене И за да изплувам от неведението: този съсекс формат за какво е по принцип? Цитирай
miro Отговорено Февруари 14, 2005 Отговорено Февруари 14, 2005 Не съм много на ти с нещата,но доколкото разбирам този формат е някакъв тип миди информация,която носи единствено параметрите на звуците,който качваш,т.е. инструментите,който намериш в нета за роланд-а няма да можеш да ги качваш на друг тип синтезатор,защото няма да може да разчете информацията,която носи файла sysex.Логично-ако свалиш от интернет саунд банки за Yamaha DX7 в този същия формат-ще можеш да ги експортираш единствено и само в тази ямаха.... Нека и по-компетентните да се намесят! :guitar: П.С. Мисля ,че в интернет повечето звукови банки са точно в такъв формат.Има много сайтове за свободен даунлоуд на звуци,където има и обеснение кое как се прави точно.... Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Дайте пример, моля, за някой такъв сайт. Мерси предварително Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 абе не се сещам точно за такива.и на мен ми е интересно. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 След дълги консултации с фамилният юрист-консулт, реших че "подрънквам" като подмножество на "свиря" ми дава правото да споделя и аз на какво свиря Yamaha PSR 79 Може да е детска играчка, но мен си ме кефи Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 psr е слаб модел.dj x II е гот(в смисъл че става за зарибявка) Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Абе силен/слаб. За без пари - толкоз А като един бивш акордеонист, не мисля че ми трябва нещо повече - има повече от необходимите ми клавиши Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 да де точно за това говоря!тебе си те кефи този модел,а аз казвам кой е по-готин (за мен) от същата марка и струва по-малко пари Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Е да, но dj x II е модел от 2000-та година. А моя синт го взех 1998-ма, така че нямах такъв избор Беше най-евтиното животно, което можеше да се купи и да има MIDI интерфейс. Тогава имах AWE64, после SB Live. С разни sound fonts на стейнуей и разни готик органи, си кефеше много. И все още ме кефи, само е гадно че няма touch response, а и не бих имал нищо против една октава в повече Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 абе въщам се на темата,че като си купиш нещо ново и много се зарибяваш и не излизаш и само свириш и разучаваш!това е полезно!ако можех щях да си купувам всеки ден по един нов синт и щях да си имам сигърно един апартамент фрашкан до горе!там щях да прекарвам времето си. Цитирай
Recommended Posts