reza4a Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 Продължението е ясно!Ще го има и ще е по-сериозно малко/поне няма да има глупости/.........като гледам,Петър е навит.....Сандо е винаги "за",а Антонио мисля,че няма да има против .....пънко нема а зайде!!! Цитирай
Eliza_rock Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Браво ! Текста е мноооого як и смешен . Аз и братчеда ми направихме нещо подобно преди месец . Ако искате мога да ви прата текста. Ама да не се отклоняваме от темата ... Още веднъж ви поздравявам за якото парче ! Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Хаха яко!!! Радвам се че ви е харесала нашата песничка! Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Парчето е готино и носи настроение, а това както се казва в една популярна реклама....."Е НАЙ-ВАЖНОТО..."! Очаквам продължение! Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Евалата....някой да възпее и лайното най накрая..и то душица носи Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 ... Аз и братчеда ми направихме нещо подобно преди месец . Ако искате мога да ви прата текста. Бравос! Ъъъ,ти беше на 13,нали.. :green: Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 (Редактирано) ... Аз и братчеда ми направихме нещо подобно преди месец . Ако искате мога да ви прата текста. Бравос! Ъъъ,ти беше на 13,нали.. :green: Eliza_rock ...... Рождена дата: 4 Май 1993 :green: Направо пусни тука текста,нема да се плашиш за авторските.Мое да напраиме парче. Редактирано Ноември 15, 2006 от Hillbilly Цитирай
pekotzvetkov Отговорено Ноември 17, 2006 Отговорено Ноември 17, 2006 Много благо изкефих се много.Има нещо хиподилско настроение - настроение казжам а не хиподил.Да сте живи и здрави@ Цитирай
Recommended Posts