musicman Публикувано Август 11, 2006 Публикувано Август 11, 2006 Някой свири ли с подобна комбинация да ми каже как са тези играчки? SH-2N Jazz Model - Нек SH-6 Distortion - Бридж Цитирай
LOE Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Аз съм свирил малко на китара с SH-6 и според мен не си оправдава името, но това си е лично мое мнение. Цитирай
Djeri Отговорено Август 12, 2006 Отговорено Август 12, 2006 (Редактирано) SL 59 j оправдава напълно името си. Редактирано Август 12, 2006 от Mephistofel Цитирай
PlamenM Отговорено Август 13, 2006 Отговорено Август 13, 2006 за комбинацията за съжаление не мога много да кажа..аз свиря с джаз и JB - т.е стандартната конфигурация....за джаз мога да кажа само суперлативи - много добър адаптер с кристален звук с отчетливи среди... Цитирай
bulby Отговорено Август 13, 2006 Отговорено Август 13, 2006 Seymour Duncan Jazz & '59 са може би най-популярните и харесвани модели хъмбъкери за neck позиция. Аз лично съм дрънкал на китарка с '59 и направо се влюбих в звука - доста добре балансиран, много обертонове и среден output. За бридж адаптер по-скоро бих ти препоръчал да хвърлиш око на моделите JB, Custom и Pearly Gates. (слагат го на доста модели Фендър, много отчетлив и изчистен звук има) Имах един JB на старото ми Ibanez RG и бях изключително доволен - фактът, че масово го харесват и джазмени и дет метълисти, говори предостатъчно за достойнствата му... Едва ли има адаптер с по-добре звучащи изкуствени и натурални хармоници Цитирай
TONY Отговорено Август 13, 2006 Отговорено Август 13, 2006 Едва ли има адаптер с по-добре звучащи изкуствени и натурални хармоници едва ли е най - най аз сьм пробвал малкия Джей Би - в форма на сингьл вярно - готин е но няма как да провериш всички адаптери на пазара и да знаеш кое е по -по - най например на Димарзио Еволюшьните да не би да дават по малко хармоници отделен вьпрос е че Сеймьр Дьнкан страницата е сьс саунд примери а на Димарзио - не и един френд от форума ми каза че предпочел Сеймьр - защото е могьл да чуе как звучат от сайта за мен 2 -те фирма са водещи за пасивни адаптери ЕМГ - за активни Фендер и Гибсьн - са си класика и има разни екзотики- ван зандт, бил лоурьнс и тн Цитирай
Rijavia Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 свирил съм на sh-6 на китарата на един приятел , мноо е яко за метал естествено (тои за друго не става) иначе съм горд притежател на sh-5 в него има много повече rock'n'roll Цитирай
musicman Отговорено Август 14, 2006 Автор Отговорено Август 14, 2006 На мен ми трябва са по-крънч неща. Но не лекичък а тежък крънч. Не искам да свиря дет метъл. Цитирай
Recommended Posts