DILETANT Публикувано Януари 24, 2005 Публикувано Януари 24, 2005 На NAMM 2005 Behringer се явяват яка конкуренция на BOSS и LINE 6 Вижте тук! Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 (Редактирано) Интересно TUBE OVERDRIVE TO100 - Authentic Tube-Sound Overdrive Effects Pedal 22 EUR Get tube-like distortion, smooth sustain and super fat tone in this stomp box whose sound was modeled after* Boss® DS-1 and Ibanez® Tube Screamer. It will capture all the subtleties of your playing, from silky-smooth overdrive to howling tube sounds. Plus, there are dedicated Drive Tone and Level controls for smart sound shaping. Да се надяваме, че не става въпрос за някакви гадни нули и единици ... Редактирано Януари 24, 2005 от niki123bg Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 аве то лампов ама поне да беха напраили да са вижда лампата за оп гъзарско пък цената 22 евро - чушки! познаи тука колко ше е 22 евро. в саита MIC200 тва лаповото лайно го дават 60-70 евро. ама тука е 250 лв. :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Там където си го видял за 250 кинта са се пробвали да те метнат много здраво. Струва 120 лв, 'шото си го 'зех неотдавна Не е чак толкова зле, бтв. Е не е Focusrite, ама става... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Там където си го видял за 250 кинта са се пробвали да те метнат много здраво. Струва 120 лв, 'шото си го 'зех неотдавна Не е чак толкова зле, бтв. Е не е Focusrite, ама става... с кво го захранваш!? за новините..... ех тези са решили да превземат света с ментета... Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 В сми ? С ток...има адаптер.... Иначе - с бас, микрофон и акустична.... Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 И аз съм му фен на тва предусилвателче, ама се чудя между него и един мишпулт (пак от същата марка ментета) Цитирай
Sieger Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 BEHRINGER steals the show with 78 new products at NAMM 2005! Даамм... В повечето случаи глоямото количество е за сметка на качество но да видим Може пък от тези 78 нови (или леко модифицирани стари) продукти да блеснат 1-2! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 ми може. аз се чудя щото то тва мик 200 не е по принцип за китара. има такава опция ама...... по принцип дали ще ми върши работа между китарата и кубето или по скоро само кат визия ще ме радва? Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Не, не е за китара!!! Т'ва не е дисторшън, или овърдрайв. Би могло да се върже меджу процесор, със спийкър симулатор и крайно стъпало за некъв "лампов" нюанс в звука. Но основната му функция си е микрофонен предусилвател. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 аз знам че не е дистр не съм паднал от луната. ами щото един френд които е доста навутре в нещата си го е сложил мейду китарата и кубето и си ползва гейна на кубето. и така свири пича. аз тези дни ще се сдобия с едно кубе фендер fm 65 r което има страшен дистр. просто убиец. и идеята ми е дали кат сложа тва мик 200 по средата ще има някаква кои знае ква промяна в звука. иначе ще ползвам геина на кубето. Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Aбе дюд, ясно че не си паднал от Луната ;-) Просто исках да наблегна повече на факта! Тва къде какво си сложил и между какво е въпрос на гледна точка, вътрешен комфорт и мироглед, разби'йш ли. А че можеш да го ръчнеш - можеш. Иди с твойта китара, при комбото и ако там имат и МИК200 ръчни го и чуй, или вземи назаем - ръчни го и чуй. Ако ти хареса - не ме слушай. На мен обаче не ми харесва! Шумове ( поради разлики в съпротивления и нива)- колко искаш си има и подобрението (ако има такова) е нечуваемо. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 то е ясно че темата стана офтопик отсякуде ми оня пич е един от наи добрите китаристи тука. продавач е в динакорд бургас. другия вариант които ми предложи е да го вуржа в еефект лооп-а. ама чудя се. Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 то е ясно че темата стана офтопик отсякуде ми оня пич е един от наи добрите китаристи тука. продавач е в динакорд бургас. другия вариант които ми предложи е да го вуржа в еефект лооп-а. ама чудя се. С риск да се повторя - чуй го бре човек ...хехехехе! :-) Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Аз искам да си взема такова предусилвателче за да избегна гадният микрофонен вход на аудиджи-то, но се чудя дали не е по-добре да си взема някой мишпулт, например UB 1204 и да ползвам неговите предусилватели. От друга страна наличието на лампичка и интензивното движение на електрони между анода и катода силно ме привлича Така че може и да си взема MIC200. Цитирай
Recommended Posts