CaptiveAlien Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) И послушай Стратокастър за "прос"-ия преамп, че иначе хич не е работа. ъъ... май ми беше друг ника, но нищо Какъв съм кретен ама Съжалявам много Редактирано Август 9, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
flipsy Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Уовбърна е най-добрата от всички тези!Тей , че я взимай : Цитирай
zigi Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 (Редактирано) тва за преампа и за полевия транзистор ми е на китайски(аз китайски не съм учил)...ще може ли да обясниш?---- съжалявам, че са ми разпилени темите и за спамерството ама знаете как е при първа китара - и вие сте минали по тоя път Ми съжалявам ама аз не смятам така. Имам Guitar Rig 2 + Asio4All. Имам 1ms закъснение а китарата си звучи много добре. Само нойс гейта тряя се врътне на -50 като свириш със здрав дист. П.С. Дори когато ходим на репетиции, въпреки че имам дист към кубето ми е по кеф да си пусна китарата към лаптопа и тогава в пулта, защото звука се различава коренно. Редактирано Август 10, 2006 от zigi Цитирай
Overdrive Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 пробвай с преамп, който не криви (с малко гейн) преди компутера и ще видиш че досега китарата ти е звучала много глухо но да не се отклоняваме от темата повече! Цитирай
Danihell Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 и защо пречат??? ай вземи изсвири нещо, където се стига до 24ти със твоя Скуиер и ще стигнеш до извода, че 22та прага пречат, а не 24те. Дай тогава да начинаещите китаристи да свирят на кухарки, където се стига само до 12то прагче Първо- 24те прага удължават грифа. Един тепърва започващ китарист едва ли ще може да свири сола и да му трябват още две ноти, по-скоро ще свири ритъм китара докато се научи- китарата с 22 прага е по-удобна ритъм китара. Второ- кога се стига до 24ти праг? Ти случайно да си чувал за флажолети??? всичко може да се изсвири и с 22 прага, стига да умееш разбира се. С удоволствие ще дам да свирят на кухарки, ама тука навлизаш в друга тема-звукът коренно се различава. А това че ти стигаш до 12то прагче си е твой проблем Вярно, по-трудно е, но не е невъзможно, пък и пак казвам, зависи от звукоизвличането, свири флажолети като искаш по-високи тонове. Със здраве! Цитирай
Overdrive Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 1. грифа се удължава към адаптера, т.е. нек адаптера е малко по-към средата 2. рядко, но е добре да има запас 3. по-лесно е с 24 прага, отколкото с флажолети 4. стигам и над 12то прагче, но не е лесно и удобно Цитирай
zigi Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Под флажолет имаш предвид да кажем ако китарата има 21 прагчета ако искаш да изсвириш на 22 прагче правш бенд така ли ? Поне аз така правя. Цитирай
abductor Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 По-скоро има предвид флажолет с перцето една октава по-ниско примерно. Ама аз си мисля, че ако свириш само ритъм китари ще ти е абсолютно все едно колко позиции имаш, поне в момента не мога да се сетя за някой ритъм над 16-17 прагче. 24-те позиции обаче в крайна сметка ти дават един тон повече на грифа, което си е допълнителна възможност, пък и фалжолетите звучат по-различно от звука на прагчето. Цитирай
Black Skull Отговорено Август 10, 2006 Автор Отговорено Август 10, 2006 Уошбърна си го купих и не съжалявам... чак толкоз начинаещ не съм... от февруари свиря на акустична(и солата направо ебат мама) купих си сичко... кабел, ала-бала и за сега свиря на FxBox пробвах NI Guitar Rig 1.2 ама ебати латенцията - 1сек. почти мерси и евала на всички които помогнахте Цитирай
Vic7oR Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Ако питаш мене.. щом си почнал Февруари 2006 значи си БАШ начинаещ (без да се обиждаш) И да ти е честита китарата! Цитирай
fluti Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Уошбърна си го купих и не съжалявам... чак толкоз начинаещ не съм... от февруари свиря на акустична(и солата направо ебат мама)купих си сичко... кабел, ала-бала и за сега свиря на FxBox пробвах NI Guitar Rig 1.2 ама ебати латенцията - 1сек. почти мерси и евала на всички които помогнахте Отиди на www.asio4all.com/ и си го инсталирай. Виж и в раздела за Софтуер има обяснения как да подкараш Гитар Риг-а, защото тоя ФХБокс е доста зле. Цитирай
Vic7oR Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 (Редактирано) Запиши се как свириш на бърн-а и дай да те видим Редактирано Август 11, 2006 от Vic7oR Цитирай
Black Skull Отговорено Август 11, 2006 Автор Отговорено Август 11, 2006 а трябва ли ми някакъв по особен драйвер или звукова катра Цитирай
Black Skull Отговорено Август 11, 2006 Автор Отговорено Август 11, 2006 ще може ли някой от старите кучета да драсне едно pm как да си настроя asio драиверите и guitar-rig-a... като инсталирах оня "драйвер" asio4all и като пусна NI-GR-1.2 и ми дава грешка... и така всеки път китарата ако я вкарам в дупката за line-in не ми я отчита от никоя програмка(нито FXBox нито NI-GR), обаче излиза много хубав и чист звук а като я пъхна в дупката за микрофон звука е ужасен... обаче си ми я отчита... слагам си ефекти и така нататък ------- който може... ще съм му благодарен Цитирай
fluti Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 (Редактирано) ами трябва от миксера в рекординг да избереш лайн-ин (кликаш 2 пъти на говорителчето долу вдясно, после опшънс - адвансед - рекординг) А за асио-то трябва да има тема в Софтуер. Каква грешка ти дава? (щото грешки много ) Редактирано Август 11, 2006 от fluti Цитирай
Recommended Posts