aladin Публикувано Август 9, 2006 Публикувано Август 9, 2006 Какво бихте питали Dave Weckl /или барабниста които смятате за ваш фаворит/ ако го срешнете? Представете си 4е ви се отдава възможност да се срешнете със барабаниста които наи-много харесвате какви вапроси бихте му задали и на какво о4каквате 4е единствено тои може да ви нау4и /което в Бг няма кои/? /ако можете да формулирате някакви вапроси така в колонка ще е наи-добре/ Цитирай
Spaz Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Ако имам достатъчно много време бих го питал какво ли не ... Цитирай
Spaz Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Всъщност в един чат на Guigantour беше поканен Портной и го питах дали ще има следващ Трансатлантик. Той каза, че с голямо удоволствие би участвал. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Аз бих попитал моя любим барабанист,дали случайно не ми трябва n-ти дръмтехник,или поне някой които да му носи кеисовете,примерно... Цитирай
Danny47 Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Аз лично бих попитал нещо за начинът му на работа. По - колко (и как) се упражнява. Как подбира върху какво да работи и такива от сорта работи ! Цитирай
Katsko Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) Всъщност в един чат на Guigantour беше поканен Портной и го питах дали ще има следващ Трансатлантик. Той каза, че с голямо удоволствие би участвал. аз веднъж питах дейв уекъл нещо през сайта му ма той не ми отговори някак си ме гложди усещането че и на живо би било така Редактирано Август 9, 2006 от Katsko Цитирай
NoSoul Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника Цитирай
aladin Отговорено Август 10, 2006 Автор Отговорено Август 10, 2006 Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника NoSoul те тия вапроси са малко как да ти кажа като за "Bank of America" :green: Цитирай
Jumper Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Първо ще го попитам дали би ми подарил един от многото си комплекти барабанкиА после може и да ми дойдат по-сериозни въпроси Цитирай
bi4o Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 аз веднъж питах дейв уекъл нещо през сайта му ма той не ми отговори някак си ме гложди усещането че и на живо би било така Цитирай
NoSoul Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника NoSoul те тия вапроси са малко как да ти кажа като за "Bank of America" :green: Ми такъв съм си . Честно да си призная това са нещата които ме интересуват в главата на я музикант. Не какво се упражнява, кво яде, как се надъхва... тва за мен си е мн ненужна информация, дето я има и по сайтовете... Цитирай
KAE Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Бих питал чичо Дейв кога басиста му (Том Кенеди) мисли да си ъпгрейдва баса, че да налазя Фодерата Цитирай
bonzo Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Бих питал Neil Peart дали може да му стисна ръката.(това е след като му се поклоня до земята).Не съм толкова НАХАЛЕН,че да водя свободен разговор с велика личност,като изброените по-горе.Най-малкото бих останал ням пред такива висини,дори светци за мен. Цитирай
aladin Отговорено Август 13, 2006 Автор Отговорено Август 13, 2006 Е да но когато си впе4атлен от някои обикновенно има защо нали? Например тия които хересват свирене с 2 каси ще бъдат впе4атлени от някои барабанист които свири с 2 каси предполагам . А не защото е "красив " Цитирай
Recommended Posts