Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

:D Какво бихте питали Dave Weckl /или барабниста които смятате за ваш фаворит/ ако го срешнете?

Представете си 4е ви се отдава възможност да се срешнете със барабаниста които наи-много харесвате какви вапроси бихте му задали и на какво о4каквате 4е единствено тои може да ви нау4и /което в Бг няма кои/?

/ако можете да формулирате някакви вапроси така в колонка ще е наи-добре/

;););)

• Отговори 49
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Всъщност в един чат на Guigantour беше поканен Портной и го питах дали ще има следващ Трансатлантик. Той каза, че с голямо удоволствие би участвал.

Отговорено

Аз бих попитал моя любим барабанист,дали случайно не ми трябва n-ти дръмтехник,или поне някой които да му носи кеисовете,примерно... :)

Отговорено

Аз лично бих попитал нещо за начинът му на работа. По - колко (и как) се упражнява. Как подбира върху какво да работи и такива от сорта работи :) !

Отговорено (Редактирано)
Всъщност в един чат на Guigantour беше поканен Портной и го питах дали ще има следващ Трансатлантик. Той каза, че с голямо удоволствие би участвал.

аз веднъж питах дейв уекъл нещо през сайта му ма той не ми отговори :)

някак си ме гложди усещането че и на живо би било така:P

Редактирано от Katsko
Отговорено

Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника :)

Отговорено
Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника :)

NoSoul те тия вапроси са малко как да ти кажа като за "Bank of America" :green:

Отговорено

Първо ще го попитам дали би ми подарил един от многото си комплекти барабанки:)А после може и да ми дойдат по-сериозни въпроси:)

Отговорено
аз веднъж питах дейв уекъл нещо през сайта му ма той не ми отговори :)

някак си ме гложди усещането че и на живо би било така;)

:)

Отговорено
Какво мисли за музиката която прави. Какво мисли за отношението на хората към тях. Би ли правил музика без пари. ...готов ли е да спонсорира някой готин барабанист като мен с малко техника  :headbang:

NoSoul те тия вапроси са малко как да ти кажа като за "Bank of America" :green:

Ми такъв съм си :unsure: . Честно да си призная това са нещата които ме интересуват в главата на я музикант. Не какво се упражнява, кво яде, как се надъхва... тва за мен си е мн ненужна информация, дето я има и по сайтовете...

Отговорено

Бих питал чичо Дейв кога басиста му (Том Кенеди) мисли да си ъпгрейдва баса, че да налазя Фодерата B)

Отговорено

Бих питал Neil Peart дали може да му стисна ръката.(това е след като му се поклоня до земята).Не съм толкова НАХАЛЕН,че да водя свободен разговор с велика личност,като изброените по-горе.Най-малкото бих останал ням пред такива висини,дори светци за мен. B)

Отговорено

Е да но когато си впе4атлен от някои обикновенно има защо нали?

Например тия които хересват свирене с 2 каси ще бъдат впе4атлени от някои барабанист които свири с 2 каси предполагам .

А не защото е "красив " :)