a1RwalK Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Колеги, понеже ми писна да въртя като луд с ключета, реших да си взема акумулаторна отвертка. Сега ми остава само да си намеря и накрайник който да е като drum key. Някой знае ли къде мога да намеря? Проверих в няколко магазина за електроуреди и строителни материали.. но нямаше такова.kind of... Цитирай
boreto Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 На Еванс има голям ключ с тресчотка, който има такъв накрайник, който се вади. Със и без такъв ключ си сменям кожите за едно и също време, така че не очаквай кой знае какво улеснение. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 Вариант е да вземеш подходящо четвъртит камък и да го хванеш "наопаки". Цитирай
evans Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 (Редактирано) аз ти препоръчвам да не използваш такива машинки за настройка,защото оборотите са много високи и има опастност рязко да пренатегнеш винтовете, което не е хич добре за самите барабани. Редактирано Март 15, 2013 от evans Цитирай
a1RwalK Отговорено Март 15, 2013 Автор Отговорено Март 15, 2013 Благодаря ви за мненията, като намеря това което търся ще споделя впечатления в темата. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 Има с регулируеми обороти, както и такива с "аналогов спусък", а дори и комбинации от двете. Никой не е казал, че ще ги развива с 10 000 оборота/сек. Цитирай
a1RwalK Отговорено Март 15, 2013 Автор Отговорено Март 15, 2013 Специално тази която взех аз е с 200 оборота в минута, или казано на наш език - триола в малко над 65 темпо , мисля че е достатъчно бавно, а и все пак ще я ползвам за развиване по-скоро, и натягане до до пред-настройващ етап. 1 Цитирай
Recommended Posts