ciriljhonson Публикувано Март 13, 2013 Share Публикувано Март 13, 2013 Търся магазин или фирма в София, от където мога да си купя няколко метра от споменатият. Примерни параметри на проводника: Single Tinned Copper Core - 0.6 mm, Overall Cable Diameter - 1.2 mm, Voltage Rating - 1 kv, Insulation - PVC, Insulation Thickness - 0.3 mm, Current Rating - 1.8 A, Resistance -- 64 R/km, AWG*, Equivalent - 22 AWG (APPROXIMATE) Предварително благодаря на отзовалите се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Март 13, 2013 Share Отговорено Март 13, 2013 Явно ти трябват силови кабели. Иначе аз си взех от Нивелян аудио от този ретро вид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Март 13, 2013 Share Отговорено Март 13, 2013 Явно е за пиниз, защото в спецификацията е дадена поливинил-хлорид изолация. А и снимките се разминават със спецификациите, където проводникът е единичен. Т.е. ако няма някаква грешка, причината за този избор не е техническа. Аз мога да намеря ПДКЛ (копринена+лакова изолация), но доста по-малък диаметър. И с малки дължини. Ако не е проблем, за каква цел се търсят? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Март 13, 2013 Автор Share Отговорено Март 13, 2013 (Редактирано) Валяк прав си, проблемът винаги се е криел в мързела, или иначе казано, копи/пейст. Все пак съм написал "примерни параметри" от тях ме интересува най-вече - 22 AWG, неекраниран единичен проводник с външна памучна оплетка. Трабва ми за един ретро-проект. Къде за повече пиниз, къде за доближаване до оригинала, абе човек без работа и с мераци, не питай. Мога да си купя от капиталистите , но ми беше интересно, това на снимките, има ли го в България ? (Защо пък да го няма ?) Приемам и други идеи, както и полезна информация. П.П. Трябва ми не повече от метър или 2х50см, или 4х25см. Редактирано Март 13, 2013 от ciriljhonson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Март 13, 2013 Share Отговорено Март 13, 2013 Потърси "шнур за ютия". Ретро е отвсякъде. Другото е нещо такова http://www.cabletiesandmore.com/nylon-mono-braided-sleeving.php Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Март 13, 2013 Автор Share Отговорено Март 13, 2013 (Редактирано) L.K. благодаря, но кабел от ютия няма как да ми свърши работа. Това ще свърши работа, но има ли го в България? Редактирано Март 13, 2013 от ciriljhonson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Не го приемай буквално. Взимаш шнура, вадиш му съдържанието и пъхаш твоето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Ей ти, на: http://www.ebay.com/itm/25-ft-Vintage-Cloth-Push-Back-22-ga-Guitar-Wire-Black-White-Tinned-/300777796841?pt=Guitar_Accessories&hash=item4607c0f4e9 Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Не го приемай буквално. Взимаш шнура, вадиш му съдържанието и пъхаш твоето. Неосъществимо... така мисля! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Март 14, 2013 Автор Share Отговорено Март 14, 2013 (Редактирано) L.K. , нищо никъде няма да вадя или пъхам , трябва ми конкретен проводник. visiondann, благодаря за предложението, но по-горе съм написал, че нямам проблем да си го купя от чужбина. Въпросът е дали тук в България се предлагат подобни проводници ? Редактирано Март 14, 2013 от ciriljhonson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts