Dilian Nedev Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Незнайно защо тази китара ми напомня на : Цитирай
flipsy Отговорено Август 6, 2006 Автор Отговорено Август 6, 2006 (Редактирано) извиняваите за повтарянето но не ми даде да едитна китарата е същата само , че долу магарето е друго дават ми я за 40-50 лв ! Колко ще ми излезе ако сменя магарето на китарата и сложа такова дето се нагласят струните и ще мога да ги наглася на всяка струна да е вярна и да дава правилен тон на 12-тото прагче и да е вярна на октава Така май шще се оправи проблема на всичките струни ? горе не го четете не се изразих правилно Редактирано Август 6, 2006 от flipsy Цитирай
Overdrive Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 хм.. май ще трябва о адаптерите да смениш с хъмбъкери :think: бих ти препоръчал ако имаш 150лв направо оня Фактор Цитирай
KingdomX Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 (Редактирано) хм.. май ще трябва о адаптерите да смениш с хъмбъкери :think: бих ти препоръчал ако имаш 150лв направо оня Фактор зарежи ти тая работа със сменянето на адаптерите.Ако наистина е Гипсън адаптерите са и супер и няма нужда да се сменят. flipsy® зимай я няма какво да се чудиш. Както и да го гледам си на далавера Редактирано Август 6, 2006 от KingdomX Цитирай
Overdrive Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 икой не е казал че е гибсън, а и не прилича никак Цитирай
wolfgang Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 хм.. май ще трябва о адаптерите да смениш с хъмбъкери ... тези на снимката са ХБ, но с метални капачета! според мен чиляка е офертиран с китара, която прилича на тази от снимката - което нищо не значи - може да са му предложили гибсън, а може и пловдивска реплика от началото на 80-тe или някъде по средата ... Цитирай
Burton Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Аз те съветвам да вземеш китарата, не изглежда чак толкова зле, а и 40лв просто не са нищо! Струнника ще ти струва още 20-тина лева, ще й купиш едни нови струни, ако има нужда ще хванеш някой да й понастрои тръс-рода и си готов Дори да не може всичко да се оправи, пак ще можеш да се учиш на нея, а 40лв не са пари, за които да се ядосваш. Успех! Цитирай
flipsy Отговорено Август 7, 2006 Автор Отговорено Август 7, 2006 китарата си е матао ! Не е гибсън или някаква друга ! Внесена е от щатите преди 3-4 години! Вие знаете ли дали майстов може ад ми оправи октавите ? Цитирай
Overdrive Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 хм.. май ще трябва о адаптерите да смениш с хъмбъкери ... тези на снимката са ХБ, но с метални капачета! баш са си сингли с тея болтове в средата!!!!!! иначе е оферта, и аз ти препоръчвам да я вземеш. По-нататък може да дадеш още 100тина лв за адаптери и ще стане съвсем добра(а тея са ти напълно достатъчни за ся) Цитирай
DILETANT Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Според мен адаптрите са хъмбъкери от тип soapbar. Наистина 40 лв. са нищо за тази китара. Но е нужно сетъпване от лютиер или разбирач. Струните са най-малкия проблем, а хардуера може да се постегне или подмени. Ако пък тази китара е модел е neck trough body, то тогава няма какво да се чудиш, ами я купувай веднага, за тези пари, докато не са те преварили. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 (Редактирано) Според мен адаптрите са хъмбъкери от тип soapbar. Абсолютно!!! Редактирано Август 7, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
wolfgang Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 хм.. май ще трябва о адаптерите да смениш с хъмбъкери ... тези на снимката са ХБ, но с метални капачета! баш са си сингли с тея болтове в средата!!!!!! иначе е оферта, и аз ти препоръчвам да я вземеш. По-нататък може да дадеш още 100тина лв за адаптери и ще стане съвсем добра(а тея са ти напълно достатъчни за ся) ако имат болтове на средата - значи са пунтаж на P90 (сингли) не съм се вглеждал толкоз сериозно в снимките, а и не ми се прави Цитирай
Telerig Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 По горе имаш оферта да я продадеш за 80. Дори и само за това си заслужава да я вземеш. Така че няма какво да се чудиш ама въобще. Цитирай
wolfgang Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 По горе имаш оферта да я продадеш за 80. Дори и само за това си заслужава да я вземеш. Така че няма какво да се чудиш ама въобще. вдигам мизата на 100 ;-) Цитирай
Recommended Posts