lyu_records Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 От къде в България може да се закупи такава букса за китара: Благодаря предварително! Цитирай
rbtrjll Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 незнам дали ще ти помогне по някакъв начин, ама моята на Корт-а фабричната е абсолутно същата...та може би ако не в магазин, то в сервиз? Цитирай
patzo Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 Поръчай си от Фарнел през Комет - за 2 дни е при теб. - Евтина - Цък - По - скъпа (но качествена) - Цък 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Март 7, 2013 Автор Отговорено Март 7, 2013 А предполагам че в Софийските магазини ще ударя на камък? Но това е вариант да се обадя в сервиза на Динакорд щом продават Корт и поддържат гаранционен сервиз би следвало да имат такива букси.. Цитирай
n1k0 Отговорено Март 7, 2013 Отговорено Март 7, 2013 ^ може ли и на мен едно ЛС, че и моята прекъсва от време на време? 10х 1 Цитирай
rbtrjll Отговорено Март 7, 2013 Отговорено Март 7, 2013 Забравих само да добавя, че на Корт-а ми е стерео, сигурно я слагат и на активните, и на пасивните китари, което не мисля че ще е проблем за теб де Цитирай
lyu_records Отговорено Март 7, 2013 Автор Отговорено Март 7, 2013 Да стерео, защото е с активна електроника. Благодаря на всички буксата е намерена! Цитирай
Recommended Posts