Apokalyptra Публикувано Март 2, 2013 Публикувано Март 2, 2013 От днес започва 6-седмичен безплатен онлайн курс за въведение в продуцирането. Преподавателят е от Berklee College of Music, платформата е Coursera - организирани по теми набор от кратки видео уроци, след които има тест (по желание, разбира се ). Изглежда много леко и приятно за гледане, полезно за всеки, който се е заел със задачата да записва сам вкъщи https://class.coursera.org/musicproduction-001/ Интересно ми е дали някой друг се е запалил по този курс Извинявам се, ако вече има тема за него (не намерих с търсачката) 4 Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 2, 2013 Отговорено Март 2, 2013 И аз го карам. Направо се чудя, как не се сетих да пусна тема. Още обаче не мога да се ориентирам нещо, дали ти дават някакъв сертификат накрая. Цитирай
Lathron Отговорено Март 4, 2013 Отговорено Март 4, 2013 А всички курсове на сайта ли са безплатни? Цитирай
Apokalyptra Отговорено Март 12, 2013 Автор Отговорено Март 12, 2013 Безплатни са. По принцип можеш да ги гледаш по всяко време, но за да вземеш сертификат трябва да следваш програмата и да правиш задачите навреме. Радвам се, че има интерес Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 След като вече започна курса и се ориентирах какво е положението, с много добро впечатление оставам. Сайта е добре подреден, всичко е направено лесно и просто. Видео уроците са добре направени също, на достъпен език се обясняват нещата, като се навлиза и в умерени подробности. Особено за начинаещ, това е една златна възможност да се ориентира бързо в занаята. Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Март 28, 2013 Отговорено Март 28, 2013 От днес започва 6-седмичен безплатен онлайн курс за въведение в продуцирането. Преподавателят е от Berklee College of Music, платформата е Coursera - организирани по теми набор от кратки видео уроци, след които има тест (по желание, разбира се ). Изглежда много леко и приятно за гледане, полезно за всеки, който се е заел със задачата да записва сам вкъщи https://class.coursera.org/musicproduction-001/ Интересно ми е дали някой друг се е запалил по този курс Извинявам се, ако вече има тема за него (не намерих с търсачката) Хубава тема, имам два въпроса- кога пак ще има курс и първо се изисква регистрация в сайта? Благодаря. Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 28, 2013 Отговорено Март 28, 2013 Вероятно следващата година по това време, ако решат да го повторят, но не съм особено сигурен. Иска да си регистриран, да.Apokalyptra спомена, че можеш да гледаш видео лекциите по всяко време. Не мога да проверя в момента дали това е така, че не работи сайта нещо, но ако е вярно, може да пробваш. Не е критично изобщо, че няма да вземеш сертификат, а можеш да научиш много. Цитирай
Apokalyptra Отговорено Май 8, 2013 Автор Отговорено Май 8, 2013 Прощавай за късния отговор! Доколкото виждам, можеш да гледаш видео уроците от изминалата сесия, само няма да можеш да правиш заданията, защото те бяха свързани с участието на другите "ученици" Иначе сега попаднах и на още нещо от този тип, само че по-скоро технически насочено:https://www.coursera.org/course/audiomusicengpart1 Цитирай
Recommended Posts