Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно въпросче...


Recommended Posts

Питането ми е за претрупването на раздела "Купува/Продава". Просто въпроса ми е породен от това, че явно и аз не съм разбрал правилата, а си видях коментара в кофата и леко ми стана тъпо.

 

Преди време го говорихме и беше казано, че ще се направи чистка, а такава не беше направена и сега ми е меко казано гадно да гледам как идват копи и пейст на обяви от преди накоя и друга страница назад... Не мислите ли, че вече е време да се направи нещо? Пак ще си кажа мението с риск да го видя и него в кофата, но както и да е... Не е наставление, това което съм казал, а просто ми писна на всяка страница да виждам едно и също... това отива на спамене... не говоря за конкретния човек, всеки си търси начин.. Говоря, че базата данни на форума крашна миналата седмица, ако не се лъжа и ако се натъпче още ще стане доста по-чест факт... А и, хора това мисля, че се отнася за целия форум. Говорилнята се пълни с линкове за филмчета и безмислени теми, минимална част от които и аз съм дал, за което съжалявам и няма да го правя повече поради ред причини, които сега не ми се обсъждат...

 

И другото, което искам да знам е, дали правилата ще станат по-ясни.. аз мисля, че ги разтълкувах по начин, по който съм прав за случая. Малко ми стана обидно, но нямам логично обяснение от модератора, който го е направил това преместване, без да е оставил коментар. Все едно е съд без присъда... Не е ли редно да не става форума на борса от потребители, които само минават да мацват по едно съобщение и изчезват...

Просто го пиша това, защото с всеки изминал ден, а аз съм всеки ден сред онлайн потребителите, ми става все по-безмислено съдържанието на форума... Преди не беше така. Има много полезни теми, но докато се стигне до тях, просто се налага да ровя сред скраб.

 

Това е от мен... Предложението ми е да се вземат някакви мерки... Не се паля! Казвам го, за да има полза за всички ни пребиваването ни тук.

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнението ти е преместено от мен,защото съм сметнал за необходимо. По отношение на правилата и "задръстването" на форума очаквайте новини след следващата форумна среща.

 

Не знам каква е тази мания да се твърди,че този форум "загива" - август сме все пак и хората са на почивка и т.н.Но пък на който му се струва така - нека да се опита да допринесе с нещо (информация,помощ по конкретни въпроси и т.н.,вместо да мрънка - Викторе,не е конкретно към теб),колкото и малко да е,пак помага.

 

Нямам какво повече да добавя за момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора, Мефисто! Не знам доколко загива или не този форум, но си е единствения, който аз посещавам :D Тук си ми е добре, но съм свикнал, тъй като и аз съм модератор и администратор на вече 3 доста големи фирмни форума, да има коментар кой и защо мести темата... Това са си мои си неща, не съм искал да обиждам или да се заяждам с някого... Просто ми стана криво за копирането и пускането на едни и същи тем за едно и също нещо... както и да е :) Няма значение.

 

Виктор :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина, съгласен съм с казаното за обявите. И аз съм се дразнил от това, че иначе свестни хора (поне доколкото мога да преценя от писаното от тях) през 2-3 дни подновяват буквално едни и същи обяви. Добре, значи обявите се подреждат по дата, за да не ги ъп-ват хората непрекъснато, а няма проблем едно и също да се копира през няколко дни!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо може да се затвори тази тема от модераторите. Мерси много за отговорите! Това за обявите е ясно, че са две на седмица, мен ме подразни друго, но няма значение :) Човек трябва да се примирява понякога, за да живее в мир с околните <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_wink.png" alt=";)">

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така.

 

По зададените въпроси мога да кажа няколко думи - от раздел "Купувам - Продавам" теми няма да се трият,остават като един вид архив за продажбите във форума,но аз ЛИЧНО поемам ангажимента да затворя всички теми,които не са актуални (ако случайно затворя тема,която е актуална - автора и да ме потърси на ЛС и ще я отворя).От понеделник (14.08.06г.) ще имате право само на ЕДНА тема (не пост) в раздела седмично - като ще трябва в нея да съберете всичко,което ви интересува - купувате,продавате,търсите и т.н. - всичко в ЕДНА тема седмично. Можете да си пишете в нея колкото си искате,темите са подредени хронологично по дата на пускане и няма смисъл от изкуствено "Ъпване",няма как да стане.

 

В раздел "Говорилня" ще има една закачена тема "Клипове" - в нея ще се постват линкове към всички клипчета,които счетете за необходимо да споделите.Всички теми,които са от това естество в момента ще бъдат изтрити! "Говорилнята" ще бъде почистена и от доста други теми,за в бъдеще мислете поне малко преди да поствате каквото и да било там - да,това е раздела с "най-занижена" степен на контрол,но това не значи,че трябва да се постват тонове глупости.Всеки един форум има нужда от място за разведряване и "Говорилня"-та ще бъде такова и за в бъдеще,но се старайте да не прекалявате!

 

Ограничете обсъждането на изпълнители и групи - има една камара музикални форуми,в които си чешат езиците по цял ден на подобни теми! Няма да се гледа с добро око на теми от типа на "Какво мислите за....(моята любима група,всеки да попълни по свой избор)". Този форум е различен по това,че освен да се радваме на музиката,слушайки я,ние и я създаваме! Помнете го!!!

 

П.П. Отварям темата за да бъдат изяснени всички бъдещи въпроси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mefisto, мерси, човеко! Това мисля, че ще промени много нещата :) Имаше нужда от подреденост и по-строг контрол. Преди 10 минути пак крашна базата на форума, но не можах да видя ерора, защото ми звънна телефона с въпрос от клиент... Дано занапред всичко е стабилно!

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.