IgniteAll Публикувано Август 4, 2006 Публикувано Август 4, 2006 Питането ми е за претрупването на раздела "Купува/Продава". Просто въпроса ми е породен от това, че явно и аз не съм разбрал правилата, а си видях коментара в кофата и леко ми стана тъпо. Преди време го говорихме и беше казано, че ще се направи чистка, а такава не беше направена и сега ми е меко казано гадно да гледам как идват копи и пейст на обяви от преди накоя и друга страница назад... Не мислите ли, че вече е време да се направи нещо? Пак ще си кажа мението с риск да го видя и него в кофата, но както и да е... Не е наставление, това което съм казал, а просто ми писна на всяка страница да виждам едно и също... това отива на спамене... не говоря за конкретния човек, всеки си търси начин.. Говоря, че базата данни на форума крашна миналата седмица, ако не се лъжа и ако се натъпче още ще стане доста по-чест факт... А и, хора това мисля, че се отнася за целия форум. Говорилнята се пълни с линкове за филмчета и безмислени теми, минимална част от които и аз съм дал, за което съжалявам и няма да го правя повече поради ред причини, които сега не ми се обсъждат... И другото, което искам да знам е, дали правилата ще станат по-ясни.. аз мисля, че ги разтълкувах по начин, по който съм прав за случая. Малко ми стана обидно, но нямам логично обяснение от модератора, който го е направил това преместване, без да е оставил коментар. Все едно е съд без присъда... Не е ли редно да не става форума на борса от потребители, които само минават да мацват по едно съобщение и изчезват... Просто го пиша това, защото с всеки изминал ден, а аз съм всеки ден сред онлайн потребителите, ми става все по-безмислено съдържанието на форума... Преди не беше така. Има много полезни теми, но докато се стигне до тях, просто се налага да ровя сред скраб. Това е от мен... Предложението ми е да се вземат някакви мерки... Не се паля! Казвам го, за да има полза за всички ни пребиваването ни тук. Поздрави, Виктор Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Мнението ти е преместено от мен,защото съм сметнал за необходимо. По отношение на правилата и "задръстването" на форума очаквайте новини след следващата форумна среща. Не знам каква е тази мания да се твърди,че този форум "загива" - август сме все пак и хората са на почивка и т.н.Но пък на който му се струва така - нека да се опита да допринесе с нещо (информация,помощ по конкретни въпроси и т.н.,вместо да мрънка - Викторе,не е конкретно към теб),колкото и малко да е,пак помага. Нямам какво повече да добавя за момента. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 7, 2006 Автор Отговорено Август 7, 2006 Благодаря за отговора, Мефисто! Не знам доколко загива или не този форум, но си е единствения, който аз посещавам Тук си ми е добре, но съм свикнал, тъй като и аз съм модератор и администратор на вече 3 доста големи фирмни форума, да има коментар кой и защо мести темата... Това са си мои си неща, не съм искал да обиждам или да се заяждам с някого... Просто ми стана криво за копирането и пускането на едни и същи тем за едно и също нещо... както и да е Няма значение. Виктор Цитирай
olygofren Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Наистина, съгласен съм с казаното за обявите. И аз съм се дразнил от това, че иначе свестни хора (поне доколкото мога да преценя от писаното от тях) през 2-3 дни подновяват буквално едни и същи обяви. Добре, значи обявите се подреждат по дата, за да не ги ъп-ват хората непрекъснато, а няма проблем едно и също да се копира през няколко дни!? Цитирай
musicman Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 ^ На седмица имат право по 2 обяви. Ако някой види нарушение - да сигнализира на модераторите. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Направо може да се затвори тази тема от модераторите. Мерси много за отговорите! Това за обявите е ясно, че са две на седмица, мен ме подразни друго, но няма значение Човек трябва да се примирява понякога, за да живее в мир с околните <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_wink.png" alt=";)"> Поздрави, Виктор Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 12, 2006 Отговорено Август 12, 2006 Така. По зададените въпроси мога да кажа няколко думи - от раздел "Купувам - Продавам" теми няма да се трият,остават като един вид архив за продажбите във форума,но аз ЛИЧНО поемам ангажимента да затворя всички теми,които не са актуални (ако случайно затворя тема,която е актуална - автора и да ме потърси на ЛС и ще я отворя).От понеделник (14.08.06г.) ще имате право само на ЕДНА тема (не пост) в раздела седмично - като ще трябва в нея да съберете всичко,което ви интересува - купувате,продавате,търсите и т.н. - всичко в ЕДНА тема седмично. Можете да си пишете в нея колкото си искате,темите са подредени хронологично по дата на пускане и няма смисъл от изкуствено "Ъпване",няма как да стане. В раздел "Говорилня" ще има една закачена тема "Клипове" - в нея ще се постват линкове към всички клипчета,които счетете за необходимо да споделите.Всички теми,които са от това естество в момента ще бъдат изтрити! "Говорилнята" ще бъде почистена и от доста други теми,за в бъдеще мислете поне малко преди да поствате каквото и да било там - да,това е раздела с "най-занижена" степен на контрол,но това не значи,че трябва да се постват тонове глупости.Всеки един форум има нужда от място за разведряване и "Говорилня"-та ще бъде такова и за в бъдеще,но се старайте да не прекалявате! Ограничете обсъждането на изпълнители и групи - има една камара музикални форуми,в които си чешат езиците по цял ден на подобни теми! Няма да се гледа с добро око на теми от типа на "Какво мислите за....(моята любима група,всеки да попълни по свой избор)". Този форум е различен по това,че освен да се радваме на музиката,слушайки я,ние и я създаваме! Помнете го!!! П.П. Отварям темата за да бъдат изяснени всички бъдещи въпроси. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 12, 2006 Автор Отговорено Август 12, 2006 Mefisto, мерси, човеко! Това мисля, че ще промени много нещата Имаше нужда от подреденост и по-строг контрол. Преди 10 минути пак крашна базата на форума, но не можах да видя ерора, защото ми звънна телефона с въпрос от клиент... Дано занапред всичко е стабилно! Поздрави, Виктор Цитирай
Recommended Posts