ludio klavirist Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 вече си имам Yamaha QS300!!! :inlove: :inlove: Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 да се върнем на темата - мойта група има МОТИФ ЕС РАК модула, от днес. Рак модулите само с миди кабел ли се включват към клавиатурата или...?! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 Може и с тел Тел и жица...ама те се използват основно когато трябва да овържеш модула към клавиатурата...и за да не се климбуца!! Иначе, ако искаш модула да приема някакви сигнали...миди кабел Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 11, 2006 Автор Отговорено Септември 11, 2006 Какво сечение трябва да има телта? Цитирай
rusnaka Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Бе аз имам РС-70 на РОЛАНД, ама смятам да мина на МО6... Иначе ако го продам този моя РОЛАНД, което засега изглежда нереално (не знам защо), но ще ми липсват някои много-много яки бленди... (които всъщност не ги полззвах много ) Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 След дълго търсене най-после си взех пиано : http://www.orla.net/stagepartner.php http://web.orladirect.co.uk/product.php?ID=55 http://perth.gumtree.com.au/perth/26/5820126.html За разлика от пластмасовото Касио, което мислех да си взема първоначално, тоя ковчег тежи 40 кила. Дизайна е доста стилен според мен, направен от дърво и метал и е доста солиден. Въпреки че не бях чувал за тази марка преди това, съм доста приятно изненадан от качеството и функциите който има. Предполагам защото не е от "известните" марки и цената не е висока, а и за разлика от някой магазини , към пианото без да доплащам получих и - адаптор , състейн педал, МИДИ кабел, поставка за партитури Цитирай
miro2bg Отговорено Октомври 22, 2006 Автор Отговорено Октомври 22, 2006 Честито!!! Само се чудя това с адаптера и миди кабела... :think: ...бе къде тоз магазин??? Направо ще го възпеем и паметник ще му издигнем! :green: Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 (Редактирано) Честито!!! Само се чудя това с адаптера и миди кабела... :think: ...бе къде тоз магазин??? Направо ще го възпеем и паметник ще му издигнем! :green: Мерси Ами един приятел на мой приятел ме насочи натам... не е много голям магазин , ама има доста приятни неща ... www.gemamusic.com Редактирано Октомври 23, 2006 от brysnaria Цитирай
kitaeca Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Бих искал да знам какво ще кажете за Yamaha DGX 620 защото след 3 седмици може да ми докарат от чужбината малко по-евтино от колкото е в България Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Чувал съм все готини неща за тая фафла. Но не мисля че е мн по добра от 305 примерно... после кажи впечатления. Знам че клавиатурата на тва е идеална за миди. Цитирай
rusnaka Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Абе пичове - аз почти постигнах това което искам - сега свиря с лаптоп. Много съм доволен - ползвам си любимото B4, както и FM7, PRO-53... Много яко!!! Само трябва да си купя една клавиатура - кажете някоя добра - гледах на M-AUDIO там до раковска - ама ми се струва че има малко контроли... Какво ще кажете? Еволюшън пък имат много лоша на пиапне клавиатура - само пружини... Цитирай
Recommended Posts