krasi625 Отговорено Ноември 20, 2014 Отговорено Ноември 20, 2014 Хайде и аз да се изфукам! Взех си вече KORG PA50,чисто нов.Клавирът е перфе. Звукът му е отличен. Трябваше и по-рано да се похваля,но от толкова кеф е свирене не намерих време! 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Януари 18, 2015 Отговорено Януари 18, 2015 Клавира е много хубав,със здраве да се ползва! Цитирай
Deep Purple Отговорено Август 16, 2015 Отговорено Август 16, 2015 Айде и аз в клуба с: Kawai ES100 Имам две питания. Има ли значение на коя страна ще го оставя да се съхранява (за известно време)?Какво ще ми препоръчате за пренасяне/съхранение? Колко струва/тежи един кейс? Цитирай
CyberGene Отговорено Август 16, 2015 Отговорено Август 16, 2015 Честито, най-доброто ентри левъл пиано според мен Съхранявай го хоризонтално по възможност. Кейсове - виж тези на Томан. 1 Цитирай
Губерков Отговорено Август 18, 2015 Отговорено Август 18, 2015 Лек преход с чисто-нов KORG PA600 , за тест и разцъкване на новият алгоритъм с новите ЛФО и Генератори - 1:1 с Pa3x. Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 3, 2015 Отговорено Декември 3, 2015 Честито на всички за новите придобивки. Със здраве да си ги ползвате и да творите с тях. Отдавна се канех на ей това нещо и накрая скочих в дълбокото Native Instruments Komplete Kontrol S88 (88-key hammer-action controller) Контролер с тежка "пианистична" клавиатура. Светлините над клавишите по него не са за цветомузика , а за нагледно представяне на мапинга на семплите във NI KONTAKT 5 (оцветката на мапинга в Контакт се предава 1:1 по оцветката над клавишите и не е нужно да се гадае кой звук на какъв клавиш е мапнат - вижда се нагледно; това хрумване и реализацията му е уникално попадение според мен). Автоматично прехваща всички параметри на всяка отделна бленда и ги мапва по врътките за контрол в реално време. Вдъхновяваща джаджа, подтикваща към креативност! Наздраве! 8 Цитирай
Recommended Posts