NoSoul Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Честито! Много добра вафличка . Със здраве да си я ползваш! Цитирай
miro2bg Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 Някоя като AbSynth, FM7 или B4 които са точно за миди клавиатура няма ли!? Цитирай
zdravko87 Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Аз пък се сдобих с един Корг ПА50 - чуденето ми беше между него и ЯМАХА ПСР 1500, ама накрая на него се спрях. Понеже не живея в БГ в момента, колко струва Коргът там - аз го взех за 1500 лв тук с адаптео и стойка подарък + малка стойка за микрофон. Цитирай
andjito Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 Здравейте!На скоро разбрах за този форум.Сега като видях с каква апаратура работите и направо ме е срам да ви кажа аз на какво пианце си свиря!Имам "Чайковский" и горкото направо вече зима-дава.Ужас Цитирай
Topsun Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 моята нова придовивка е това чудовище : Цитирай
miro2bg Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 Йее!!! Честито! По едно време и аз търсех такова ама нямаше... Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 (Редактирано) Аз също притежавам това чудовище И ето това също И двете са много яки Редактирано Април 9, 2007 от drummer_93 Цитирай
miro2bg Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 Ще се похваля пак! От днес съм горд собственик на МикроКорг! Много е сладък и мощен! Още го разучавам и после ще ви изпееме нещо с него! Цитирай
martist Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Браво!!!Честито!!Със здраве и вдъхновение да си го ползваш!Трябва да се полее пък и покаже после та да ти върши мнооооооого полезна работа Цитирай
zdravko87 Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 За Микро Корга - ей сега щях да пускам тема за него - мисля да си го купя - нека чуя няколко мнения, че много се запалих по тази машинка. И логичното - това ли е най-доброто с тези функции и качество за тези пари? Цитирай
miro2bg Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 Благодаря! Крайно време е да почерпя! Машината е Велика! Малка но... ще пусна записи тези дни Цитирай
FlipperXP Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Колеги, ако мога така да се изразя , аз какво да кажа... вие, повечето де, наскоро са си купили все хубави синтезатори, аз съм с едно скромно Casio CTK 691 и малко ми е неудобно да га сравнявам с вашите инструменти, иначе и аз имам Фърст - 5 октави, малки клавиши, има си и питч, но е с две копчета, не със скролче Иначе сега ми предлагат един GEM, на който още не му знам модела и не съм го виждал, но като ми разправят - бил хубав, а иначе ще пиша като разбера модела Цитирай
miro2bg Отговорено Април 23, 2007 Автор Отговорено Април 23, 2007 Едно още горещо демо на микрокорга, току-що записано: http://media.putfile.com/MicroKorg-demo демото е на една малка част на арпежиатора, машинката е "микро" само на външен вид! Цитирай
zdravko87 Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Направо ме разби това демо, хареса ми много. Лесно ли се прави? Почвай с кавърите на ЖанМишел Жар сега Цитирай
Recommended Posts