Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 видяхте ли го най-големия кво направи?как ще коментирате тази му постъпка? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Кажете какво е станало, защото напоследък не гледам телевизия и не знам. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Ами случи се това,че Слави Трифонов ги разцепи всички! Появи се със Софи Маринова и заяви,че няма да пеят,защото всичко вече било ясно - победителите са група Кафе,които до вчера имали 3000 гласа,а днес вече 60000 !! Това ставало,като се закупят сим карти,наемат се хора и тва нещо излиза към 50 000лв.,а ако не знаете, жокер медиа имат дебел гръб Та това е положението - пак купена работа! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Ами случи се това,че Слави Трифонов ги разцепи всички! Появи се със Софи Маринова и заяви,че няма да пеят,защото всичко вече било ясно - победителите са група Кафе,които до вчера имали 3000 гласа,а днес вече 60000 !! Това ставало,като се закупят сим карти,наемат се хора и тва нещо излиза към 50 000лв.,а ако не знаете, жокер медиа имат дебел гръб Та това е положението - пак купена работа! То ясно за парите и подкупите Но Мутантна обича да се прави ..... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 (Редактирано) Абсолютно селска постъпка. Нямам думи. ПП: Как откъде знае - нали и той така събира гласове. Редактирано Февруари 12, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Интересно е той откъде знае толкова по въпроса!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Фен съм на Каффе , Трифонов не ме кефи изобщо , но само като се погледнат междинните резултати е ясно че просто няма как Каффе да водят толкова ... помислете възможно ли е Графа, В. Найденов и компания да имат по 2 % тва просто не е реално ... да кежем по 10% бива ама по 2 е много съмнително малко .....не знам ... как ли се чувства човек лансиран по такъв начин .... може Каффе да не знаят за тва деяние .... само пари да имаш и си Голем тва е ..... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 мен ми писна да се лансират хора с пари.за това има и толкова чалга!лошото е че отново сме безсилни по въпроса.кво да се прави-живот Цитирай
Burton Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Пак направихме българската работа, бати простотията! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 мен ми писна да се лансират хора с пари.за това има и толкова чалга!лошото е че отново сме безсилни по въпроса.кво да се прави-живот Абе боли те фара ! Да идат да се гръмнат! Тва е! ШЕ им Е*А майките! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 да бе много ясновъобще не ми пука!ама си останах с кофтито впечатление за пореден път Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Браво! Отново се доказахме! Традициите са живи - спете спокойно, деца! Простотията пак ни пребори. Да живее българският щоубизнес! Положението е ясно. П.П. Тия пък от БНТ така и не се научиха да правят живо предаване, но както вече споменах - традициите са живи! :wall: Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Мен в такива моменти ме е срам че съм българин. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Айде айде ... То само в България става така Що се заблуждаваме, парите движат света. Бате Славчо като не му се дават пари - тва е положението. Иначе тотално ми писна от това - "виж я тая България - кви простотии, кви чудеса, а навън - ееехеее - всичко е по мед и масло". Много ми е странно как някои хора упорито вярват в това. Няма перфектна система, която да не допуска злоупотреби. Хич не ми пука кой ще отиде на Евровизия, нито дали някой ще "прослави" България. Нито пък дали някой си е платил за еди какво си. Всичко е преходно. Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Поне не е дългия! Че щяхме да станем първата държава, която изнася простотия на международния пазар! Цитирай
Recommended Posts