TheNextDimension Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 най хубавото - споделяш мнение и ... оставаш или разбран или не За Нина Николина - дори и на записите не ми харесва тембъра и... Просто е отчайваща - навява ми асоциации с бившата жена на Евгени ДИмитров Маестрото - Мишел... блаааах... Да е жив и здрав Магата да им оправя бакиите За Графа - бекинг вокалистките му просто ме разсмиват на 101% всяка вечер... Изобщо : "О! Музо възпей онзи гиблен гняв на конкурса подкупен...." Без коментар само защо трябва после изгалациите да се връзват с името на България... Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 най хубавото - споделяш мнение и ... оставаш или разбран или не абе в повечето случаи се разбира кой за какво говори Цитирай
bulby Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Абе за конкурса, пак да си кажа - ако зависеше от мен, щях да избера АЗИС За да спечелиш, условията са няколко: 1) Наистина да можеш да пееш и то изключително добре ! (АЗИС го може ) 2) Да пееш на английски. Иначе ти е спукана работата... (ще го научим момчето, няма страшно ) 3) В песента ти да има някакви фоклорни мотиви от твоята страна. 4) Да представиш наистина яка хореография (каквато има на големите концерти на АЗИС :green: ) 5) Колкото по-скандална и провокираща е цялата работа, толкова по-голям е шанса за по-добро класиране.... по този параграф има ли изобщо смисъл да коментираме въпросният талант ? Та като на сцената на Евровизия излезне АЗИС, 101% педерунгел от главата до петите, гледай как половин Англия, Холандия и Франция ще гласуват за нас :green: П.С. Иначе по въпросните 5 точки, някои от участващите на родната пародия покриваха максимум по 2, при това не особено успешно, другите не ги коментирам дори... П.П.С. Очаквам доста да ме псувате :green: Цитирай
Боян Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Ааа, отдавна те подозирам аз тебе Истината лъсна наяве ... Ще бъдеш заклеймен ! :green: -------------- То иначе верно - циганката щеше да ги пощури ивропьейцити :twisted: :twisted: :twisted: :hello: Цитирай
Burton Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Има някакъв резон...на Азис поне ще се смееш :green: Щот при Нина Николина нещата са толкова трагични, че можеш само да плачеш! Бахти ужаса... Цитирай
TONY Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 чух ипълнението на Нина наистина трагично но може наистина да е била болна започна супер фалшиво към края нещата малко се оправиха Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Искам да се присъединя към мнението че Графа заслужава най много от ЯВИлИТЕ СЕ НА КОНКУрСА да ни представлява Друг е въпроса, че сигурно СЛавито ще иде ,щото ще си плати! той и на европеците маже да плати така че като нищо българска песен ще стане за първи път хит на евровизията!! УРААААААААААААА I AM VERY HAPYYYYYYYYYYY!@ :hello: може Нина Николина да се е изданила веднъж, но тя определено е певица. (с удоволствие бих записал нещо с нея-толкова я уважавам) за разлика от новата и интимна дружка Галя- дето може да разлаче и закоравял рецидивист с пеенето си на живо(на запис го докарва благодарение на митичния маг) ех как само чакашх да запее на живо в море от любов, ама нали си е хитруша... после уж на майтап каза на момчето дето му била музикалното желание- О ти ли си тоя!!!( имаше впредвид - тоя дето си е купил нейния диск- явно единстин досега) то майтап-майтап,ама на гол гъз-живо ебане Абе пич извинявай ама щом мислиш че Графа и Нина Николина са певци мога само да кажа че си доста далече от пеенето!!! Графа пише добри парчета ама с пеенето Страшно ме дразнот Годжи и 4 бири - непрекъснато намекват та даже натъртват как те ше участват на Евровизия и каде щели да ходат през май....... Тва е голема простотия. Всеки, който не е ударен с мокър парцал знае кой ще ходи и защо... :wall: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 за графа съм сигурен че на живо може да пее,нина николина е видяхте всички,а за слави не коментирам! Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Това не е новина от скоро. За първи път България ще участва в най-големият европейски музикален конкурс за песен. Малко ме изненада подбора на 12-те песни, които на 12.02.2005 ще се състезават коя от тях да представи България на конкурса. Не, че мога да се сетя за някои по-добри, но... Избрани 12 песни за финала на конкурса „Българската песен в „Евровизия 2005” ...и на нас не ни остава нищо друго освен Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 за графа съм сигурен че на живо може да пее,нина николина е видяхте всички,а за слави не коментирам! Далечко е и графа от пеенето . Е от Нина Николина е по-добре ама се звучи аматьорски на живо. И понижава и т.н. Как си прави записите :think: Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 Не се джавкайте и карайте - кой пее и кой не! :stop: Часът на "страшния съд" иде и скоро ще се смеем отново! :green: Ха ха ха!... :green: Какво ли ще стане? Ще станем пак за смях!!! Цитирай
Боян Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Това не е новина от скоро. За първи път България ще участва в най-големият европейски музикален конкурс за песен. Малко ме изненада подбора на 12-те песни, които на 12.02.2005 ще се състезават коя от тях да представи България на конкурса. Не, че мога да се сетя за някои по-добри, но... Избрани 12 песни за финала на конкурса „Българската песен в „Евровизия 2005” ...и на нас не ни остава нищо друго освен Ми да, не е отскоро, вече 6 страници щуротии изписахме Ти как тъй се сети !? :hello: Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Бе не бях видял темата и отворих нова Добре, че някой администратор/модератор е преместил това, че да не отнеса много псувни Бе покрай тази сесия съм много назад с информацията. Чух ,че се вдигнало скандал заради участието на Софи Маринова. Да била вървяла на циганска Евровизия. Пак почнахме да се делим на наши и свои и нещата за пореден път се обърнаха на политика. Като си спомням миналата година какво беше в Сърбия...красота. Родителите ми живеят там и бях на галаконцерта. Всички видове композитори се бяха хвърлили в работа да направят песен достойна за конкурса. И ако си спомняте за една бройка да не спечели. Песента беше на Желко Йоксимович - Лане мойе. А при нас...май който извади повече пари или по-големи връзки той ще спечели... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 А при нас...май който извади повече пари или по-големи връзки той ще спечели... ами да дети сега ли откри топлата вода?нали това писахмеза съжаление е така! Цитирай
Recommended Posts