IgniteAll Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Мили приятели, жена ми е регистриран потребител поне на година и половина Хаха тя много ви благодари за приветствието въпреки ЛЕЕКОТО закъснение Ивелине, think twice... use Durex К'ви деца в тази скъпотия, бе човек... Цитирай
IgnitesGirl Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 Моля, модератора да не коментира семейните си консумативи, за да не бъде баннат по домашни причини! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 ^Ако такова, предложил съм се вече за кръстник... (Чух че DUREX са смъкнали качеството напоследък, понеже продуктите им почнали да се продават по магазините за бебешки стоки...) Ама дайте преди това да се напием поне веднъж? (подробности - по скайпове/кюта и т.н.). Че имам и изненада за Мими (то не че и Виктор няма да се изненада) Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Моля, модератора да не коментира семейните си консумативи, за да не бъде баннат по домашни причини! Братле, в тази ситуация и аз не мога да те спася! Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Мале, в какво се замесих... ЖЕНА МИ, фнимаай, че кой чи ти влачи клавиро към репетиция, а? Бобстър, ми лайк кукийз! Цитирай
IgnitesGirl Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 Ахахаха Бобстъре, да не си ни купил Baby BORN, за сухи тренировки? Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 (Редактирано) Малииии,представям си малкото игнайтче как влачи бас и пее.... То дървото не пада по-далече от крушата.....казвам го така,щото ако станат много круши,не знам как ще се справяте с инструментариума..... Той Бостъра надали има нужда от Baby BORN(не знам,не съм сигурен ),ама да са му здрави ушите..... Редактирано Февруари 24, 2008 от Wolfheart Цитирай
IgnitesGirl Отговорено Февруари 24, 2008 Автор Отговорено Февруари 24, 2008 (Редактирано) "Къде сбъркахме" ? Това трябваше да е едно сериозно самопредставяне, а го обърнахме на падащи круши в пелени...Ако и крушите са такива не ми се мисли за следващото поколение. Пламене, ако станат повече ще помагаш! Редактирано Февруари 24, 2008 от IgnitesGirl Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Амче ше помагам,как да не помагам Развам се,че успяхме да те накараме да се покажеш, Затова....добре дошла отново... Цитирай
Recommended Posts