batbambo Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Здрасти,прочетох много неща но,отговор не намерих на моя проблем.Аз прди месец смених лап топа,инсталирах си гуитар риг 5 и.... Никъв звук.Ся да кажа само че съм работил с тая програма на двата ми предишни лап топа с вградени карти и бях доволен от звука даже си пусках звука брез уредба на големи колони,всичко беше супер.Ся обаче не става и не става,немога да искарам никакъв звук,обаче на настройките за звука си отчита китарата а на праграмата риг 5 не.Забранявах устройства,слагах на под разбиране микрофони изключвах е не и не,не мога да се оправя с тия настройки.Айде някой ако е наясно да обясни стъпка по стъпка как се прави,лап топа е asus К72J,WIN7 ако това може да помогне. Цитирай
vaxo Отговорено Февруари 7, 2013 Отговорено Февруари 7, 2013 Аз имах подобен проблем. Като погледнах настройките на изходните устройства (output) ми пишеше not connected. Този проблем май се появява най-често на Windows 7. Деинсталирах оригиналните драйвери и сложих ASIO4ALL. Рестартирах. Отворих програмата - направих настройките на АСИО драйверите и всичко си върви добре. Пробвай... Цитирай
presly Отговорено Февруари 8, 2013 Отговорено Февруари 8, 2013 Само НЕ си деинсталирай драйверите на звука. P.S. не, че нещо, ама пооправи го тоя правопис.... 1 Цитирай
batbambo Отговорено Февруари 8, 2013 Автор Отговорено Февруари 8, 2013 Мерси за идеята,ще пробвам с драйверите.А за правописа си взимам бележка,просто бързах,като пусках темата. Цитирай
batbambo Отговорено Февруари 9, 2013 Автор Отговорено Февруари 9, 2013 Не става.Драйверите са ми наред,not connected нямам,всичко си е включено.Други настройки иска явно.Помагайте с други идеи. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Щом в Recording Devices на Windows ти засича сигнала, освен в настройките за входовете на Guitar Rig да избереш конкретния вход, друго не виждам какво можеш да направиш. И се помъчи малко по-добре да обясняваш, че много трудно ти се разбира какво точно си правил.С asio4all пробва ли? С тях често се налага да си поиграеш с различни комбинации от включени/изключени входове в менюто на драйвърите, докато тръгне звука. Цитирай
batbambo Отговорено Февруари 10, 2013 Автор Отговорено Февруари 10, 2013 asio4all е задължителен, иначе се получава голямо закъснение при свирене. За да пиша във форума, значи съм пробвал, почти всичко. Но нещо ми Убягва явно. Продължавам да приемам идеи. Цитирай
Recommended Posts