stalowa_wola Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 офф:/ Може ли да ми кажете какъв е този модел Т15, защото аз в сайта на Уошбърн не открих такъв .Мерси предварително. Цитирай
santtu Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 (Редактирано) офф:/ Може ли да ми кажете какъв е този модел Т15, защото аз в сайта на Уошбърн не открих такъв .Мерси предварително. Т15 е същото като Т14 само че е 5-струнен . И аз се чуда защо го няма в сайта Редактирано Август 11, 2006 от santtu Цитирай
разбойник Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 В това отношение Washburn нямат равни - повече от половината им модели ги няма на сайта, а в каталога можеш да ги откриеш евентуално в таблицата отзад - само описание на характеристиките - без снимки, без нищо. Тъпа история! Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 12, 2006 Отговорено Август 12, 2006 Да, доста е гадно, защото когато оглеждах моделите нищо не намерих за моя бас на сайта им, а се наложи от онлайн магазини да научавам подробностите... Странна история... Но все пак, нали затова сме тук, да си кажем мнението за тези модели и да помогнем Т15 е чут от мен и ми допадна много, но след като се оказах с достатъчно пари се спрях на модел с активна електроника Т15 е с много приятно звучене, според мен, а и цената му е доста добра. Цитирай
Recommended Posts