Bassko Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Бравос бравос! мисля, че китарното соло ако свършва някъде около 3:10 мин. ще стане по-добре, или пианото да вкара нещо иначе според моята съвсем аматьорска преценка е много добро! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 ей как ме оряза начи само половин минута ли ми даваш ? кво толкова не те кефи умалената гама Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Eх пратете ми го на мейла да го чуя бе. Че иначе въх ша са спихна от мъка... Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Абе не е лощо парчето като идея, ама барабаниста малко клати.... Аре няма само браво да се пише тук. Трябва и критика да има. :green: И малко празно седи парчето.. Ако си поиграете малко да го постегнете и да го изсвирите пак предполагам, че ще е пъти по добре в крайна сметка, идеята кефи, изпълнението не много ПС: дано да не съм убидил някой :P Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 с риск да се потретя формацията не съществува вече. това е запис от втората и репетиция, след това имаше още една или две в пълен състав. така, че трудно ще го изсвирим отново а пък идеята не беше улегнала още когато го записвахме, не помня добре, но мисля, че В и С части ги измислихме преди записа ноооооооооооо това са оправдания, а колкото до теб Никифена - ако те видя ще ти обясня някой неща :wall: :wall: :wall: ти знаеш ли кой съм аз бее ? ти знаеш ли че чичо ми има студио ? а пък леля ми е цигуларкааа ? Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 хахахахах на мен пък дядо ми пърди в фа минор дефорсак ) аз пък се оригам прекрасно в ла нищо не знаеш ти ))))))) майка пък на акордеон е свирила като малка )) хаххаха (това последното е вярно) вече сериозно.... не искам да изглеждам гаден като казвам негативни неща, но съм забелязал, че в форума с цел да не се обиди никой се казват само положителни неща за някоя песен постната. та за да не съм и аз като останалите да кажа: Браво! реших да си кажа тва дет го мисля )) Хубавото пък е, че има хора които си представят тук песните. а дано от тук се пръкне и следващия victor wooten Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 (Редактирано) мдам, и аз съм забелязал, че тук се дават само положителни мнения. аз пък няма как да дам каквото и да е мнение, защото не разбирам от 90% от музиката, която се поства тук. не съм компетентен дето се вика. а по същата логика и не поствам моя музика. но иначе критиката е хубаво нещо. особено когато не е насочена към мен това на майтап, но винаги съм приемал критиката добре, въпреки че съм горделив. обичам приятелски изказаната критика, а не киселяшката обаче Редактирано Февруари 1, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 абе пешо много хубаво си свириш.не ги слушай какво ти говорят ние сме с тебе Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 хаха тоя топсъна как се ебава начии еииии аз съм му казал, че от китарна ръка ще умре у тоя живот, дано не е мойта, че не щем за пианистче да лежим Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 ти пък и ти пак са изказа неподготвен Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 това е карма братко , така ти е писано, проклевам те китарист нотно неграмотен да те утепа... ама на дърти години де, не сега Цитирай
Recommended Posts