Боян Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Бравос, бе, песента ми хареса ! Хубав припев :violin: Певицата - пее. :read: Но: аранжимента е зле, не сте го измислили, на тая песен и трябва як аранжимент, хубав звук и ше светне отсекъде ! И пианиста да не се крие, от него много зависи песента да стане! Айде, да успейте! :guitar: :hello: Цитирай
Wicked Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Песньовката е много, много шик, во истина! Както спомена Боян, дайте права и на клавириста, ако мушне някоя готска бленда(някаква 70-арска аналогова примерно) - ще стане лют шлагер, особено в онази част от 2:40 - 4:10мин. може и той да се включи с нещо засукано, какво го ограничавате горкия човек, и той душа носи! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Освен и аз да повторя, че парчето е много добро и е направо нешлифован диамант...Само (както вече казаха) нов микс и - хоп! В торбата на Дядо Коледаааааа! Браво! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 парчето е готино, но може да се изсвири по-добре. започва с много силен груув в китарата, баса и барабаните, който хлътва рязко, когато започва пеенето. солото на китара е много дълго и може да се изсвири по-добре откъм динамика. и може би тези умалени гами идват в повече. леката част на солото не е изразена от солиста. пианиста може да направи соло за сметка на китарното. пианото да смени блендата. певицата да замине в чужбина Цитирай
assoass Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 Ами мерси, че ми обърнахте внимание и мнго повече мери за критиките. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Btw сигурен ли си, че вокалистката ви не е Белослава?! Още един път - Цитирай
assoass Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 Aми не е Белослава..., по- яко пее Цитирай
Боян Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Btw сигурен ли си, че вокалистката ви не е Белослава?! Ай, Стиви, що обиждаш момичето, бре БТВ наистина си пее, Ассоасс е извадил късметя Като ги знаем колко са кът тез пеещи жени... :hello: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Btw сигурен ли си, че вокалистката ви не е Белослава?! Ай, Стиви, що обиждаш момичето, бре БТВ наистина си пее, Ассоасс е извадил късметя Като ги знаем колко са кът тез пеещи жени... :hello: Що бе, Белослава мен лично много ме радва! А що се отнася до пеещите дами, иска ми се да чуеш най-приказния и обработен женски глас, който някога съм срещал! Представи си комбинация между Алиша Кийс, Сандра Назик(от Guano Apes), Лиса Герард (от Dead Can Dance) и Скин(от Skunk Anancy <-- не знам дали се пишеше така...). няма да говоря повече, за да не си помисли някой, че това е научна фантастика. За жалост нямаме качествен запис с нея. $$$...еееххх.... Sorry за offtopic-a Цитирай
Боян Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Верно е научна фантастика Чакаме доказателства :hello: Цитирай
разбойник Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Готина банда сте, харесва ми. А какви адаптери казваш че имаш на баса? Много яко звучи тая фънкария дето си я постнал отделно Цитирай
assoass Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 XE!Айде,айде!Ти знаеш кфи са адаптерите.Аве аз от теб ли ги зех, или от некой бълък, който си ги даде на безценица !Тоя ще да е нещо много алтаф! Цитирай
Recommended Posts