phily Публикувано Юли 26, 2006 Публикувано Юли 26, 2006 Здравейте. Искам да ви попитам дали случайно знаете място в София, където се предлагат акустични китари (за живо изпълнение) на изплащане. Ако не пък на изгодна цена. Благодаря Ви. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 (Редактирано) всеки магазин предлага на изплащане... Абсолютно вярно. Виж примерно в xxxx Последния път като ходих имаше доста изгодни оферти, или магазина в малия ЦУМ Редактирано Юли 27, 2006 от Jeff Beck Цитирай
Spoocter Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 аз предлагам на изплащане а ако си заинтересован виж линка в подписа ми Цитирай
phily Отговорено Юли 27, 2006 Автор Отговорено Юли 27, 2006 Много ви благодаря, момчета. Не знаех, че навсякъде предлагат. Ще се поразтърся из магазините Цитирай
LOE Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Всички музикални магазини работят с джет кредит или някоя друга подобна фирма - трябва да се оправиш с тях и те ще ти платят покупките ако се договорите. После ще има да им даваш... Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 а да попитам има ли ел китари на изплащане Има, xxxx работят с TBI Кредит. Имай впредвид, че има оскъпяване, както при всеки лизинг, с около 20 %. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 (Редактирано) Изплащането вече не е екстра. Има почти всичко на изплащане. Ел китари разбира се че има. Айде със здраве Редактирано Юли 28, 2006 от Jeff Beck Цитирай
Rammstein Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 В xxxx магазина има много хубави акустични китари на Fender и не само тя и други които могат да се взимат на изплащане ,но най-хубаво е на кеш да я вземеш По-евтино излиза Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Има, xxxx работят с TBI Кредит. Имай впредвид, че има оскъпяване, както при всеки лизинг, с около 20 %. Не само с TBI кредит, а и с EuroLine. При тях оскъпяването е 18.5% годишно, но има и една първоначална такса от 25 лв. при одобрение на кредит, която не бива да се забравя. Ако човекът вече има издадена карта на EuroLine, въпросната такса отпада. Цитирай
AXE Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 A да знаете за кредит до 700лв., за който не е нужно да си бачкал 6 месеца Цитирай
джани Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 (Редактирано) Ако не си назначен на пробен период - веднага. :hello: :hello: :hello: :hello: Редактирано Август 1, 2006 от MDFk Цитирай
AXE Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 (Редактирано) Ем то там е ключа от палатката Нищо де, длъжен бях да пробвам Редактирано Август 1, 2006 от MDFk Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Е, недейте да искате твърде много от кредиторите... :stop: Цитирай
Mandalay Отговорено Август 2, 2006 Отговорено Август 2, 2006 Съжалявам че съм малко офф от темата, но последните мнения са в тая насока... Не съм проверявал конкретно дали е така, но до колкото ми е известно да вземеш някакъв заем от банка не е много по-сложно от колкото да уговориш лизинг, а лихвите са наполовина... Може би пак има уловка, но като че ли е по-изгодно. Цитирай
Recommended Posts