aladin Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 пак хвърлих око в "тъпанарския" форум, но ми стана интересно.. АААА... това беше доста грубо по-зле и то цинизмите на tаctonfan,пък уж бяхме големи теоритици тс тс тс...а каласификацията и терминологията ни куцат маи! Цитирай
Хр_Христов Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Не знам кой от вас се е ровил в ЕТМ <--- но със сигурност можете да изкарате дълга част от живота си над учебника от същата "поредица" - Хармония. :think: :think: А за ЕТМ - разбира се, че е важно нещо и трябва да се знае. Не е културно да си нотно не грамотен Цитирай
Katsko Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 ми то не е културно изобщо да си неграмотен както доста "колеги" барабанисти във форума на които им личи че или са на 16 или там някъде им е спряло образованието иначе аз ЕТМ не отбирам,сори,тъп съм си Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Не заяждаите taktonfan ! Moмчето е абсолютно право ! Не можеш да се бараш музикант и разбирач ,а да не отбираш ништо от ЕЛЕМЕНТАРНА теория !!! Бас даржа,че 80% от писачите тук и хабер си нямат от това какво всьшност е форшлаг ! Цитирай
bonzo Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 доста "колеги" барабанисти във форума на които им личи че или са на 16 или там някъде им е спряло образованието Айде сега,ще се обиждаме. А за ЕТМ се каня от одавна да я прочета,но все няма време.Турнета,интервюта,записи,не е лесно Цитирай
bi4o Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 аз изоб6то ни6то не знам лупам си на воля и тва е АЗ СЪЩО!!!!!!! Цитирай
axel Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Аз тъкмо я прочетох цялата,сега ще изчакам малко да ми се избистри мозъка и някой неща ще ги прочета пак за да ми се изяснът. Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 супер дам... доста препрочитане иска книжката :wall: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) много странно ми звучат тези "ще взема да я прочета","прочетох я","книжка" Това не е роман все пак,а теория на музиката :think: Аз лично от първи клас се занимавам с "учебника"...... Редактирано Юли 26, 2006 от eL_NinYo Цитирай
Vlad Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 пак хвърлих око в "тъпанарския" форум, но ми стана интересно.. АААА... това беше доста грубо по-зле и то цинизмите на tаctonfan,пък уж бяхме големи теоритици тс тс тс...а каласификацията и терминологията ни куцат маи! Извинявам се, ако някой колега барабанист не е схванал шегата ми! Все пак - за това служат кавичките! @аладине, не вади думите от контекста! Влад п.п. "Барабанистът - най-добър приятел на музиканта" Отново наблягам на кавичките:) В. п.п.п. А пък колко за басисти и виолисти знам... В. Цитирай
The Crow Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 :evil: Ебахти и глупостите ръсите ееей .К'во ,който иска да я чете ,който не иска да не я чете ,то си е за него. Вас к'во ви бърка мама м* д***а и 80 % не са я били прочели дрън -дрън .И к'во това да не би да те прави по слаб барабанист и се заяждаме даже .И тая "книжка" е хубаво да се обясни от някой ,който я разбира а не само да се чете ,защото това не е "книжка от книжарницата" ,а е Теория на музиката.Еми те т'ва и да чел съм я и не само ,ами са ми я обяснили!!! Цитирай
evans Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) Аз съм я изчел цялата,иначе щаха да ме оставят на поправка иначе теорията се учи за една седмица,идеята на цялата тая работа е да чуваш интервали,да правиш мелодична и ритмична диктовка,повече на това наблягай щом си тръгнал на уроци.Преди време ходих при един даскал и той ми диктуваше лекции на Владимир Стоянов-един от учениците на Панчо Владигеров,та тоя Стоянов беше събирал материали от всякакви западни ел.теории,при него са ходили на консултации всякакви като Минчо Минчев и много други големи музиканти.Като сравня теорията на Хаджиев и неговите лекции,личи си че човека се е старал,много богата работа Редактирано Юли 26, 2006 от evans Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юли 27, 2006 Автор Отговорено Юли 27, 2006 ха интересно..., а има ли разлика в термнинологията на тези западни ел. теории в сравнение с тази на Хаджиев...или разликата е в по-разбираемия стил на западните и в повечето примери? На мен лично ми трябваше година с помощта на педагог от музикално училище да прочета и разбера теорията. Иначе ел.теория за една седмица Цитирай
Katsko Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 доста "колеги" барабанисти във форума на които им личи че или са на 16 или там някъде им е спряло образованието Айде сега,ще се обиждаме. А за ЕТМ се каня от одавна да я прочета,но все няма време.Турнета,интервюта,записи,не е лесно ми да, когато си барабанист, а не дървен философ обикновено се занимаваш основно със свирене на барабани, за което ти си нелош пример, младежо Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 (Редактирано) Никак не мога да се съглася Ако само се занимаваш със свирене на барабани си оставаш тъпанар. Ако искаш да си музикант трябва още мноооого..... Редактирано Юли 27, 2006 от eL_NinYo Цитирай
Recommended Posts