Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Извнинете ме, ако зачеквам болна тема или такава, която не съм успяла да намеря в търсачката, но тъй като нямам никаква друга опция да се свържа с модератор тук, затова пускам тема (единствената ми възможна опция). 

Проблемът е следния: исках да изпратя лично съобщение на човек от форума и установих, че такава опция няма. Прочетох help-ове, опитах да изпратя mail на управата на форума, което се оказа безрезултатно. Опитах да изпратя лично съобщение тук на администратора (което предварително знаех, че е обречено на неуспех) и това също не се увенча с резултат. Зная, че не съм влизала отдавна тук, но все пак - има ли някакъв начин, споменатите от мен проблеми, да бъдат решени, за което бих била много благодарна?

Отговорено

Странно наистина тъй като не си нова,но ако не си влизала доста време не знам.Дано някой модератор ти помогне.

Отговорено

Напиши точно каква грешка ти дава и ще видя какво мога да направя. На пръв поглед му няма нищо на акаунта ти. Тества ли да пратиш ЛС на друг човек? Възможно е кутията за ЛС-та на потребителя да е пълна.

Отговорено

Амиии... бутончето за съобщения вече е налице :) Не зная каква е причината, но който и да е "виновника" - благодаря :)

Отговорено

Това се получава, когато не влизаш много време и има модификация на скина. Ако имаш такъв проблем натискаш Ctrl + F5 ако си на Win, за да зареди всичко на ново.

Отговорено

Често проблемите в уеб пространството са свързани с браузъра,който използваш.Трябва да му изчистиш "кеша" при някакви неасни проблеми с визуализацията - това става с Ctrl + Shift + Del .Ако ефекта е нулев,сменяш с друг браузър и пак чистиш кеша,ако и там няма промяна значи проблема не е в твоя телевизор.