Doctor Van Dark Публикувано Януари 11, 2013 Публикувано Януари 11, 2013 Здравейте, приятели. Преди време ми помогнахте при избора ми на клавир. С ваша помощ се спрях на Yamaha Motif 8. Да, обаче при него проблема е, че Split - режима на клавиатурата не дава голям избор в набора на ефекти за отделните бленди, а и прогресив еволюцията, която бандата ми търпи изисква някои съвременни бленди, с които Мотива не разполага. Какъв клавир (до 500-600 лв) да избера, като помощен клавир, който да разполага с хубави, прог-бленди? Гледам в базара един M-audio Axiom Pro 49, но той май е по-скоро за друг тип музика. 1 Цитирай
Doctor Van Dark Отговорено Януари 12, 2013 Автор Отговорено Януари 12, 2013 Ясно че ще е MIdi - keyboard. Марки? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 Не разбираш правилно концепцията. MIDI клавиатура като бонус може да управлява друг синт , или самия Мотиф. Сам по себе си нищо не може да направи за блендите. Трябва ти нещо с генератори. Ако си от феновете на, да кажем , Dream Theater , сигурно ще си намериш подходящите бленди в някой Korg Triton примерно. Цитирай
bras72 Отговорено Януари 22, 2013 Отговорено Януари 22, 2013 не разрах какъв е проблема със split режима . имам motif xs който е аналогичен и имам усещането ,че нещо не правиш както трябва ,този синтезатор не би трябвало да те ограничава почти в нищо . за звуците мисля по същия начин. 1 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 XS >> оригиналната Мотиф серия. Ограниченията съществуват , и не са малко . Цитирай
Recommended Posts