Jump to content
Българският форум за музиканти

неЛюбими Певци


Recommended Posts

  • Отговори 60
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

CorvusCorax,

бе не при всички е така, да ти кажа. зависи кои групи се слушат и имат предвид.

Тоз на kamelot никак не е такъв. Друг е въпрса дали човек харесва подобен род музика и пеене :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Последното, което ще напиша тук е ,че според мен както е редно да казваш кого харесваш,така и кого нехаресваш! И това си е лично мое мнение... Кой каквото си иска да мисли!

И също така, ако аз бях на пазара и си бях купил ябълки...Щях да кажа на приятеля или приятелката , който/която се интересува от това, да си купи като моите, а не от еди кои си ,които не са хубави!

:rolleyes: Та,...Така, приятели!

Редактирано от Stanislav_Vaniov_Stand
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак не четете фнимателну... Именно за еднообразни съм сметнал повечето (но изрично уточнявайки, че нямам предвид всички) пауърски вокали в предното си мнение. А имената не ги пиша, с единствената цел да не обиждам някого, ако евентуално възникне несъгласие. Ето, например моето лично мнение за Тарха не съвпада с това на Роко, но щом така мисли, значи има право за себе си и няма да го хуля и да не се съгласявам с него, защото тук въпросът опира до личен вкус и индивидуално разбиране за това как трябва да звучи дадена музика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Ирина Флорин ме изненада много приятно с едно свое изпъление на живо преди година-две. Йоанна също. Навремето много ми харесваха Стейн, но нещата на Гепи сега ми се струват още по-претенциозни, включително и като изпяване. Вокалът на Гравити Ко. на концерт винаги звучи перфектно, както и Гуен Стефани, за разлика от Боно.

 

Какво друго... никога не ми е харесвал Данчо Караджов като глас и като издръжливост на този глас. Пресипвам от неговите изпълнения - и на живо, и на умряло. За Род Стюърт, Брайън Адамс, Джанис Джоплин, Роберта и Софи Маринова хич няма да отварям дума... :happy:

 

едит: NeonGod, човече - за година и кусур едно 4-годишно дете ще се научи да пише, на два езика даже. Айде моля ти се постарай се малко - направо е престъпление да си толкова неграмотен бедамусеневиди! :happy:

Редактирано от qbodp
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Ян Гилан... Уви, велик певец беше :dance: Чуйте го на някой запис на живо от последните 1-2 години... Къде са ти фалцетите, Янчо... Къде отидоха? Кафенце да пият някъде? Или някоя студена количка, биричка, нещо такова

:godbless: 

 

Оффф... Ше падна с некои от тия ...

 

Ами великия Брус.... Паркинсон, а не... Дикинсън? Чуйте го на великия "Rising Hell" Точно подяволите му отида гласа... Защо ли толкова често променяше мелодиите на песните ?

 

Както Halford в последно време... Много delаy, много нещо!!!

....

Е що се ебаваш със старците са?Изпуснал си Робърт Плант..

Мноо ми е интересно на техните годинки как ли ще пееш.. :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам един въпрос към автора на темата и той е следният:кой аджеба е Маунстин :godbless: и за кво са бори у тоа жиуот?!?

 

P.S.След като не харесваш някой и си решил да го оплюеш,поне си направи труда да му научиш името!!!Иначе по темата,аз "нелюбими певци" нямам.Има такива,които харесвам и други певци!!! :):beer:

Редактирано от Smokejack
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми мн не ме кефи вокала на АЦ/ДЦ напрао ми се драйфа от него ...

и воклистката на Кити е некфа мн зле има и мн други ама аре да не засегна някой ... :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми допада Хетфилд, няма да го плюя, че на много хора металика им е религия :D просто не ми допада. Анди Дерис ме кара да се обривам, по-гаден тембър няма - заклевам се! Иначе момчето на живо пее доста сносно (да му се чуди човек що се лендзи толкова у студио).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз по принцип харесвам много различни типове вокали и не са много тези, които ме дразнят. Но примерно вокалиста на To/Die/For сигурно е един от най-противните, който съм чувал в рок музиката ! (това си е само мое мнение де)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е безценна, да не изпуснем да споменем в нея според мен безспорно интересния, креативния, донякъде оригиналния, но безкрайно противен тембър, или по-скоро маниер на пеене на Свилен от ОставКа. Идейна група, Бога ми, Жоро е страхотен композер и агент, обаче тоа глас на Свилен...

Да ме прощава, нищо лично, желая им успех, но ако трябва да си заквасвам мляко или да съсирвам кръвна плазма - той ще е...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но примерно вокалиста на To/Die/For сигурно е един от най-противните, който съм чувал в рок музиката !

И аз бях на подобно мениие, като бях слушал само студийни записи. Но имах нещастието да бъда тормозен доста време с техни записи на живо... И от тогава той е не един от най-противните за мен. Той е най-противния! Все пак, обаче, опитвам се да разбера как с този нисък и глух глас вади такива добри и раздрани високи вокали. Вярно е, че ги вика твърде много (нещо което аз също рпавя от време на време, макар че гледам по-добре да намирам баланса) и че когато пее нески се лигави твърде много (по дяволите, пей, к'во ми умираш на сцената? Да не си Тори Амос??? На нея поне и отива!!!). Въпреки това има какво да се вземе и от него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.