krez11 Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Имай предвид, че MusicWorld е онлайн магазин. Когато отидеш в магазина може да я няма налична. Добра идея е да се обадиш в магазина няколко дена по-рано. Така, ако се окаже, че я няма в наличност ще имат време да ти я доставят. Цитирай
7thString Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Не е зле китарката. Действай смело Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 (Редактирано) Чувал съм добри отзиви за тия китари. Аз бих взел по-малко боядисан модел(примерно вариант с натурален цвят) от естетически съображения, но това опира до личен вкус. Ако имаш възможност, знаеш вече - с човек и пробваш, за да няма проблеми или дефекти. Редактирано Януари 10, 2013 от Evtim Djerekarov Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 Уф, недей взима Walden ... ходих по празниците в Динакорд във Варна и попипнах Walden-ите там. Изобщо не ме впечатлиха, ама никак. И аз бях чувал хубави отзиви за тях, марка били, с традиции били, ама явно ширпотребата им е яко китайска и с неособено добри традиции, в крайна сметка. На усет са твърди, на мен лично са ми некомфортни и от тембъра им грам не се впечатлих. Отдавам го и на струните, разбира се - кой знае какви са и колко са дърти. За сметка на това, във Factor дръннах на един акустичен Washburn и много ми хареса. В София също посвирих на един стегнат, приятен Epiphone в китарния център на Икономов преди няколко месеца, но този модел няма озвучаване - само чиста акустика е. 1 Цитирай
Icarus Отговорено Януари 11, 2013 Отговорено Януари 11, 2013 ^Walden като цяло са по-скоро в графата за бюджетни инструменти, и да, правят се в Китай, но не съм съгласен. Имал съм два Walden-а, всеки от тях беше у мен около година, и много ми харесаха и двата. Вярно, бяха друга серия - G570CE и G640, но от цялото обикаляне по магазините, за тези цени най-много ми допаднаха (първата беше около 400лв, втората около 300лв). Много приятни инструменти, на които се свири лесно. Това, което ми направи впечатление, е че звучаха много по-добре когато свиря с пръсти, с перо не толкова. Редно е да спомена, все пак, че по принцип не се кефя на свирене на акустична китара с перо, което си е доста субективно мнение вече. @Alexandrowa - По-скоро бих ти препоръчал модела D600, който е без електроника. На същата цента, но за сметка на това капакът му е от масивна дървесина, а не от ламинат, което си е голямо предимство. А и както спомена Евтим, по-малко боядисан модел звучи като разумно предложение, особено при по-евтините китари като тези. Колкото до липсата на електроника - за мен е по-скоро плюс. Евтините пиезо адаптери ми звучат отвратително, а и не смятам, че имаш нужда от подобни хави докато се учиш. Ако все пак много много много стане на зор положението да свириш през усилватели, винаги можеш да бучнеш един допълнителен магнитен адаптер - има модели които се монтират/демонтират без каквито и да е интервенции по китарата въобще - закрепя се на резонантния отвор, свириш, струваш, махаш го, и го прибираш в калъфа. Друг вариант, препоръчван от приятели, е Yamaha F310, също я има в Динакорд/Musicworld.bg, около 230 лв нейде беше. Аз лично предпочитам Walden, но и Yamaha-ta никак не е зле за тия пари. За мен това са двата варианта. Брех, ама верно дето се спомена в една подобна тема, момиче да си в тоя форум, хората ще се изпотрепят кой първи да помогне :D Цитирай
taktun Отговорено Януари 12, 2013 Отговорено Януари 12, 2013 Takamine G321 от евтина категория е най-страхотна, коята съм пробвал - от махагон. Имам такава вкъщи между другото.Walden е пълен боклук. Евтин Fender е също ламиниран траш. Уф страхотни са тия Takamine.Сега гледах концерт на Bon Jovi ,Джон също свиреше с такава. Цитирай
Fats Отговорено Януари 13, 2013 Отговорено Януари 13, 2013 Както е тръгнало, чудя се как още никой не е предложил да си вземе Мартин, щото са най.добри. Александра, не се хвърляй на скъпи инструменти със съмнителни качества. Това, което си харесала е добре боядисана щайга от ламинат. При това на безумна цена за предлаганото качество. Като прибавим и он.лайн покупката, нещата отиват в тиквите. Китара не се избира по картинка. Но ако все пак така си решила, погледай тук http://www.gemamusic.net/category/191/elektro-akustichni-kitari.html и тук http://www.gemamusic.net/category/190/akustichni-kitari.html Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 13, 2013 Отговорено Януари 13, 2013 ^ Ми ае си земе и един Taylor, кат е тръгнала? Цитирай
Alexandrowa Отговорено Януари 18, 2013 Автор Отговорено Януари 18, 2013 Да се похваля и аз с какво се сдобих днес . Искрено благодаря на всички, направили си труда да помогнат с избора. Но естествено големи благодарности на най-готиният хелпър ! <3 Сега се започва якото ровене в интернет , първи стъпки и т.н. 1 Цитирай
7thString Отговорено Януари 18, 2013 Отговорено Януари 18, 2013 Айде честита да ти е! Изглежда много благо. Успехи нататък! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2013 Отговорено Януари 18, 2013 (Редактирано) Честита придобивка и приятно свирене! Успех с първите, вторите, третите.... че и петите стъпки! Редактирано Януари 18, 2013 от Evtim Djerekarov Цитирай
krez11 Отговорено Януари 18, 2013 Отговорено Януари 18, 2013 Честита ти красавица! Тъкмо днес в съседна тема разпитвах за тази марка. Дай малко повече подробности ако можеш: модел, цена и т.н. Цитирай
mainata Отговорено Януари 19, 2013 Отговорено Януари 19, 2013 Честито! Скоро да те гледаме по концерти! На вид изглежда много добре. ...но все пак не мога да повярвам, че това е краят! Цитирай
Лими Отговорено Януари 20, 2013 Отговорено Януари 20, 2013 (Редактирано) ^ Не, не е краят! - Таз година булка, а догодина - люлка! или - И заживяха мирно и щастливо до дълбоки старини! Т.е. тепърва започва втори сезон - какви струни, как се настройват, какви перца, болят ме пръстите - и тем подобни въпроси, на които сме готови да отговаряме искрено и лично, разбира се! Ама нищо лошо - нека си тече! Редактирано Януари 20, 2013 от Лими Цитирай
Recommended Posts