Jump to content
Българският форум за музиканти

Мога ли да пея?


MCD

Recommended Posts

Този въпрос ме измъчва, след като се чух на запис! Всеки, който ме чуе ми казва, че имам добър тембър и мога да пея, но спрямо това, което слушам на амтьоркия ми запис не е добро.

 

http://dox.bg/files/dw?a=98f4fc31ce

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би, ще е най-добре да се върнем, малко назад и да се опитам да ви дам моите творения, които сътворих преди да стигна до това, което еум сега. Така ще можете да ми кажете, дали съм се подобрил и в какви аспекти още трябва да се подобрявам. Так ще бъде най-добре и ще получа повече мнения от вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По този начин, по който си се записал трудно някой ще разбере нещо. Записът ти изглежда все едно се криеш от някой или пазиш тишина.... Криеш ли се от някой?

Направи същото упражнение без да се криеш, отпускаш се и с повече глас... в крайна сметка въпроса е какво искаш ти... Ако го искаш, в мнението преди мен ти е даден много точен съвет!

А ако тръгнеш на уроци със сигурност ще получиш точен отговор на въпроса си от самият вокален педагог ;) Keep Rockin'

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което ви обещах, скоро ще бъде качено. Записа е от така наречения първи опит с микрофон. Да видим, какво смятате за това и дали имам подобрение, защото това горе беше записано една година по-късно от това долу. Въпреки, че първият файл, който качих беше акапелно. Това беше просто решение, което взех за няколко минути, но сега ще включа първия ми опит микрофон и разбира се инструменталната част, който обещах. Не си мислете, че мога да пея само една песен, но така ще си проличи развитието ми през последните няколко години. Мога да ви кажа, че не се занимавам професионално с музика, но бих желал да направя музикална кариера, ако ми се даде необходимата възможност, разбира се.

 

http://dox.abv.bg/files/listtree

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-верятно допускам, някой грешки и за това и моите линкове не биват допускани. След като чух, какво съм ви изпратил е добре, защото ще видите сега една друга част от мен, която е записана с микрофон и инструментал. Надявам се вашите мнения да бъдат субективни. Това е първият ми, така по сериозен допир с музиката. Горния файл е с може би по-добри вокални дадености, защото е записан година по-късно от този по-долу.

 

http://dox.bg/files/dw?a=db0418e9ce

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето за това изпълнение, бях писал вчера, но никой не го видя, защото може би беше изтрито. Очаквам вашите мнения, но не пребързвайте с крайни коментари, докато не чуете в момента, как пея. Все още смятам, че това, което преслушвате не много точно, защото от записите гласът ми звучи малко различно от това, което смятам. Може би и аз самия и хората около мен не са експерти по музика и за това да е така. За това и бих желал адекватни мнения от вас!

 

http://dox.bg/files/dw?a=450e375933

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф каквото и да напиша , ще е грешно.  Просто защото е доказано, че хора близки до такъв вид  творчество са станали световно известни.

Бачкай брат бачкай..Щом ти е мерак аз подкрепям!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Администратора е  прав, но просто в момента не разполагам с техниката, въпроса ми все още е на дневен ред! Моля ви, се да ми отговорите на него, за да знам, дали да продължавам да се упражнявам или да започна уча нови песни, защото за сега знам само няколко, а както виждате се намирам и на кръстопът!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фалшиво. На първото ми се стори, че само на места фалшивееш, но тука си си в някаква собствена тоналност, която няма нищо общо с това, което свирят инструментите. За тази с инструментала говоря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мнението. Това и очаквах, защото това беше преди година и половина, но от тогава се подобрих твърде много, но имам какво още да подобрявам, когато аз съм готов може би ще чуете и резултата. Това е моето мнение, защото все пак знам, как да следя развитието си. Всичко това, което сте написал ми показва, че вървя в правилна посока и подобрението го имам. Първото ми беше преди 6 месеца, скоро ще получите една част от подобренията ми. Все пак ви благодаря за мнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да добавя, че на тези записи звуча и по-различно от това, което аз и моите приятели чуваме. Това вече не го разбирам, защо се получава това и как може да се подобрят самите записи, за да може да чуя най-накрая собствения си глас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента не разполагам с техниката, за да се запиша по-добре, въпреки всичките ми подобрения, за това ще ви пусна продължението на горното, но с два месеца по-късно(06.08.2011). Сравнете нещата и ми кажете, дали имам развитие. Това ще бъде отново с инструментална част, но без микрофон. Просто запис без програма от т.н. "Аудиорекордер", всъщност до сега нито едно от изпълненията не записван, с какво и да било програма, а само от това, което ми дава ''Windows Visa'' на разположение по онова време. Стила няма да бъде сменен за сега ще слушате само поп песни, въпреки че моя стил на музика е друг, затова може би ви се чува, че тоналността на изпълненията не съвпадат, но все пак това бяха моите първи опити. Не забравяйте да отговаряте на въпроса ми, защото за мен това е много важно, за да реша дали да продължавам с музика или да остана просто любител, който си пее просто, когато му е скучно. 

 

http://dox.bg/files/dw?a=a9a8ecd7ee

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.