abductor Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 Абе по принцип няма проблем да се внесе като ръчен багаж една китара, мои приятели са го правили. Ще ме извините за тъпия въпрос, ама как става плащането и доставката по интернет, че не съм хич запознат с тая работа, пък смятам другия месец и аз да си поръчвам китара...?
levaka Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Ами принципно въпросът ти не е особено тъп, и аз се чудя. Е, базовото е, че ти трябва кредитна карта, която да е регистрирана за търговия по интернет. Всяка банка вади такива. Влизаш, попълваш всички полета и готово. Иначе аз се чудя две неща- повечето сайтове изискват регистрация в paypal, а там няма България... Турция ли да пишем (тоя символизъм не ми се нрави), какво ли... И друго- до вратата ли ти доставят нещо или пък е до поискване в някой пощенски офис или такъв на ДиЕйчЕл.
abductor Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Добре де, няма ли някой да обясни, нали сте си купували вече?
musicman Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 А няма ли да се научите да ползвате търсачката?
Recommended Posts