tocata Публикувано Юли 21, 2006 Публикувано Юли 21, 2006 (Редактирано) http://media.putfile.com/to-Jason-Becker ......... Аз съм иа пускал таз песен, сега е позавършена. Може ли малко съвети за микса, съвсвм се здухах нещо не ми звучи. Благодариа ви!! Редактирано Юли 21, 2006 от tocata Цитирай
wessy Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) 1. барабаните и баса са много назаде ... губят се някак си и динамиката им е някъде в дивия 2. баса ми звучи много синтетично ... не знам какъв е дано не се засегнеш ... просто казвам какво чувам. Ноу бед фиилингс дет съ вика 3. свиренето няма да го коментирам Редактирано Юли 21, 2006 от wessy Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Според мен касата може да се вдигне една идея ама може и да баркам защото го слушам на слушалки... Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Доколкото мога да преценя си звучи много добре.Не знам какво точно гониш ,но на мен ми харесва.Барабаните и баса не звучат твърдо като за метъл,но аз и не мисля че това си целял.Единственото което ми идва много е дилеят в началото/или може би много насложени китари,не съм сигурен/,но това също е въпрос на вкус и не засяга качеството на записа Цитирай
tocata Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Благодариа ви приатели, прави сте, всичко се взема под внимание........... Цитирай
miro2bg Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Като че ли се губят ниските и средните донякъде, на слушалки съм но като сравнявам с други неща така ми се струва. Брато, ти ли свириш на китарата??? ЕВАЛА!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts