Jump to content
Българският форум за музиканти

Cort GE30b Мнение...


nikk96

Recommended Posts

Здравейте!Търсих си кубе, с което да може да се свири с барабанист  и се спрях за сега на въпросното.Та моля ако някой има опит с това кубе да каже дали става и дали е имал проблеми и дали ще се чувам при свирене с барабанист.Нямам опит със свирене с барабанист и не знам колко силичка ще ми трябва за да се чувам.Другата идея беше Behringer bxl450 ама нямам доверие на behringer  продуктите.Преди някой да каже "Отиди да го чуеш", само да кажа че за сега просто искам да събера мнения за кубето и най-вече дали ще става за свирене с барабанист без да имам проблеми със недостига на звук.Ще се свири принципно метъл и класически рок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такъв Behringer и нямам никакви проблеми вече поичти 2 години.Достатъчно силно е,за да свириш с барабанист.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си беше направил труда да попрочетеш малко, нямаше да задаваш такъв въпрос. Няма да стане за свирене с акустични барабани, ще ти трябва нещо далеч по-мощно и с по-голям говорител/и.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно издръжливостта на Берингер...за себе си съм си направил извода, че зависи от късмет дали ще уцелиш безпроблемна бройка. Някои хора се оплакват, че по 3 пъти им подменят гаранционни единици, други пък казват, че си използват апаратурата години без проблем.

 

В репетиционната има едно общо Берингерче глава + кабинет от същата марка. Предполагам ти е ясно, че в репетиционна на това нещо се свири всеки ден поне по 4-6 часа и то в бойна обстановка, не на тренировъчни нива вкъщи. Е, не съм чул да е имало проблеми. Знам със сигурност за една Бугера в друга репетиционна, че положението е същото - свири се здраво с нея дори се влачи по концерти. Донякъде е изстрел в тъмното, дали ти се рискува с 1 година гаранция е твоя преценка. Макар да нямам предразсъдъци към Берингер/Бугера в крайна сметка подходих рационално и си купих оригинала /не тяхното копие/....обаче за 3 пъти повече пари...

 

 

Иначе и аз мисля, че ще ти е маломощно това ампче. Ако набримчиш среди и високи може и да се чуваш, но ако разчиташ на плътен бас просто няма да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е брат ..Вземи нещо по яко. Специално на тоя модел звука не е лош до определена сила. После се почват едни зверски резонанси в кутията .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.