toshevski Отговорено Юли 19, 2006 Автор Отговорено Юли 19, 2006 Няма смисъл! Който може днес, може да не може следващият път и така... ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ПОРЕДНОТО ОРГАНИЗАЦИОННО БЕДСТВИЕ!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Какъв е микрофона? Пия Загорка, картофките да са без сирене Цитирай
toshevski Отговорено Юли 19, 2006 Автор Отговорено Юли 19, 2006 (Редактирано) Ами микрофона е "БАрингер" и е голям... Бирата е "Самоплащайзер", а картофките са от сорта "Куписисамус"... едит: Моля да бъда извинен за днешното безхаберие и не особенна съдържателност в постовете си, но нещо много ме напече слънцето и мисля за бира в момента... Редактирано Юли 19, 2006 от toshevski Цитирай
Termy Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Ще гледам да дойда, но нещо се зачукват нещата. Цитирай
toshevski Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 Искам да изкажа дълбокото си разочарование от неприсъствието на много хора на срещата! Но пък за сметка на това с Гаргата (а.к.а. CorvusCorax) и Robert Plant ни беше весело и пихме бира и за останалите! Но аз повече няма да се наемам да организирам срещи защото тази определено не беше от успешните! А за всички, които не дойдоха: Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 И как мина срещата? пийнахте ли биричка? Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Аз имам идея да направим една с пиене и пеене, обаче в клуб със живо свирене и пеене ! Яко нали? Цитирай
Mike Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Хубава идея. Аз все имам някаква работа, но и нямам къде да спя в София. Абе лудница голяма :green: Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Искам да изкажа дълбокото си разочарование от неприсъствието на много хора на срещата! Но пък за сметка на това с Гаргата (а.к.а. CorvusCorax) и Robert Plant ни беше весело и пихме бира и за останалите! Но аз повече няма да се наемам да организирам срещи защото тази определено не беше от успешните! А за всички, които не дойдоха: Защо така бързо се разочароваш? Ако не сте вие двамата с С.С. или както си викате:гаргата - тогава кой? И причината не е лично във теб а в това че хората лятото не винаги са си на мястото и не се знае кой къде е. Ето и аз сега след няколко часа реших ще заминавам за провинцията. Обаче все си мисля че тук-там по сбирки или пък и на някой концерт - няма страшно, все ще успеем някъде да се засечем, пък ако не се видим ще си пишем! Набързо искам да ви кажа чао засега другарчета много сте ми мили! :hello: Цитирай
Juliex Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 толкова ми е тъжно, че чак сега прочетох- такива работи обикновено не изпускам, ама бях малко до морето за няколко дни... ще гледам да чета по-редовно, че отдавна не съм ви виждала и вече ми е мъчно за вас Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Ами направо отсега да се разбираме за следващата сбирка? Цитирай
Recommended Posts