Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 28, 2012 Share Отговорено Ноември 28, 2012 Много гот, особено ми харесва колко чисто е изпълнен отвътре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Ноември 28, 2012 Share Отговорено Ноември 28, 2012 Отлична работа! Платките на предусилвателя имат ли някакви опори в областта под лампите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HRS Отговорено Ноември 28, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 28, 2012 a_panov, диодите са 1N5408 на 1000V с неизвестен производител. Филтриращите кондензатори в захранването пак са чайна, най-вече Sancon но са от по-скъпите. Има и поръчвани от Conrad, но происхода не си спомням какъв е. Повечето са на 350 и 400V, въпреки че са по двойки свързани последователно. Подсигурил съм се общо-взето двойно Колкото до кондензаторите по пътя на сигнала, там съм заложил на доказали се в оригиналната конструкция тип Orange Drops 715P на по 600V и Silver Mica, които на места можеше да бъдат заменени с керамични за по-грубиянски тон, но след няколко проби реших че няма смисъл. L.K., платките са прихванати една към друга и към шасито посредством месингови шпилки. Конструкцията стана много-здрава и стабилна защото диаметъра им е към 6мм. На снимка номер 6 се виждат местата на които се прикрепят платките към шасито, а самите шпилки се виждат добре на предпоследната снимка. Gregg, ситопечата беше поверен на професионалисти и те наистина се справиха перфектно , имайки предвид че с едни сита трябваше да направят две шасита с различни рамери и надписи. Коце, ..... и аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 2, 2012 Share Отговорено Декември 2, 2012 Питах те конкретно за областта под лампите, зашото трябва някой да поеме натиска при вкарването им. Ако е платката има опасност да се спука няой ден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2012 Share Отговорено Декември 3, 2012 Респект!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts