bassbull Публикувано Ноември 24, 2012 Share Публикувано Ноември 24, 2012 Едно бас соло на Скот Карино, от нашите младини. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Ноември 25, 2012 Share Отговорено Ноември 25, 2012 Респект брат.Тва е ебахти силния инструментал. Дай го целия. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Ноември 25, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 25, 2012 Благодаря, брато! Да го дам целия, ама няма с кой вече да ги свирим тези неща. С бившата ми група Аутсайдер думкахме целия Human едно време. Пък и отдавна не се считам за музикант, парите ги вадим по съвсем друг начин. А да седна, и да пусна парчето, и да свиря върху него.....нещо не ми харесва така. Дано да са останали яки металисти в тоя форум - сродни души. Ти май си от тях.... Чък Шулдинър остави една много яка следа в музиката. R.I.P. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dez Отговорено Ноември 26, 2012 Share Отговорено Ноември 26, 2012 (Редактирано) Хубавото е,че тоя гаден метълист не преувеличава... ) Ето ги и OUTSIDER - 1993 Г. Редактирано Ноември 26, 2012 от Dez 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Ноември 26, 2012 Share Отговорено Ноември 26, 2012 давайте още песни на Ousider ... много приятно напомнят за Death 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Ноември 26, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 26, 2012 Колега trolla, абе аз си мисля че с Аутсайдер свирихме траш метъл бе. Как да напомняме на Death? И в последните години (1995), даже доста омекотихме и от траша. Както и да е....Важното е да има метъл. Хайде още едно парче на Аутсайдер, ама не успяхме да запишем викали поради ред причини. http://soundcloud.com/ivan-dinkov/outsider-1995 Акйо някой има мерак да го изпее, да заповяда! Хайде със здраве! Метъъъъъл 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Ноември 26, 2012 Share Отговорено Ноември 26, 2012 Е те и Death не са типичен дет метъл Даже са доста извън общоприетите стандарти ако може да се каже, че има такива. Напомняте ми за тях в китарните партии някак. Също и на Ahteist в дадени моменти. Тоест на мои любими банди и много се кефя. Знам ли ... може би толкова са ми в главата, че от най-малкото правя асоциация с тях. Съдя само по песента Unes, че други не съм ви чувал. Айде пускам си това от soundcloud. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
irrealizable Отговорено Декември 12, 2012 Share Отговорено Декември 12, 2012 Страшен кавър! И саунда си го докарал! МЕТЪЛ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts